Önemli para konusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Celil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 178

Celil

Zümrüt Hojtir, Ama Benenah
Elmaslar
1.499
Minecraft
Celilzzers

Discord:

Celil#3997

Kaynaklar bölümünde ücretli kısmı var bana göre forumun paypal hesabı olsun sadece yöneticiler kullansın kaynaklar bölümünde bu paypal hesabını kullanarak bazı kaynaklar paylaşalım ücretli tabikide forum para kazansın ve forumumu geliştirelim ne dersiniz?
@ImHai @Pyme @UcanKofte @TechnicalSkin @KadirBerk

giphy.gif

Bir kere ben kendime ait olmayan hiçbir kodu ücretli olarak satmam. İkinci olarak para kazanmak forumumuzu şu anda geliştirecek şey değil. Bize gereken şey ilgili yetkililer. Şimdi elimizde olan forumumuza gelip kendilerine "Üstün Hizmet Madalyası", "Gümüş Yoldaş Madalyası" veren; "ötmin", "sysop", "Torpil", "Vinç", "OP" gibi saçma sapan üye grupları ekleyen (bu grupların varlığından daha yeni haberim oldu) "yetkililer"i çok aktif görmüyorum. Demek istediğim şey şu, bize para gerek olsaydı para var zaten. Bize gerekli olan foruma emek verecek yetkililer. Valla ayarlanan vipler de çok güzel ayarlanmış, diyebileceğim bir şey yok. VIP arkadaşımız Yöneticiler Genel forumunu görebiliyor. Ayrıca şimdi baktım ve sevgili "yetkililer" çok güzel bir şekilde ayarlamamızı bozmuşlar. Bu forum geri "özel forum" olarak etiketlendi ve sadece Bölüm Moderatörleri, Yöneticiler ve Genel Moderatörler görebilir.

foruma yusufla ben epey para doktuk .yusuf bendende fazla doktu lisans icin, gelismesi ve populerlesmesi icin. xenforoyu yeni ogrendim ve aciklarim olabilir. satis ekklentisindede malesef aciklar var.global rankta 800 binden 300 bine gelmis forum yinede.
hani paraya ihtiyac yok yetkiliye ihtiyac var deniyor guzelde parayla reklam yapmadan ve seo calismasi yaptirmadan bana nasil hit gelecegini soylermisiniz? bu isler sizin hayallerinizdeki gibi olmuyor malesef. foruma gelir geldiginde ozellikle vip satislari.. vb seyler oldugunda youtube ve facebook uzerinden reklam yapacagiz.

ayrica ne kadar elestirsenizde bu foruma epey kullanici ve yenilik kazandirdik. hatalarimiz olacaktir. daha da onemlisi su anda bulgaristana transfer oldum. buradaki sinavlar .. vb ozel durumlardan forumla ilgilenemiyorum.
cok iyi biliyorsaniz kendiniz yapin diyecegim. cunku uzaktan elestirmesi kolay. turkiyede siyaseti ve yorumculugu ilkokul mezunu olanlarda yapabiliyor. aylardir yetkili olanlar var, raporlari elleyen pek yok . haklisiniz yetkili lazim ve birazcik ozel durumlarim cozulsun ciddi bir temizlik ve duzenleme yapacagim .rutbe sistemide gelecek. her bolume modlari bolecegim.
kaynak paylasimi ucretsiz olacak. vipleride yeniden duzenleyecegim.
forumun sunucu sunucu gezip reklamini yapacak yetkililer alinacak
sosyal medya sorumlusu alinacak.
varsa 1-2 potansiyeli olan kanal uye olarak alinacak.
sunucu odulleri bizim icin iyi bir koz olabilir. insanlara iyi sunucu arayan mc-tr den kaliteli sunuculari bulabilir mesajini vermemiz gerek.

bakin ben kimseyle kirginlik istemiyorum. saygi bekliyorum ve arkadasca vakit gecirelim istiyorum . bu nedenle bundan sonra elestiri yaparken oncelikle saldirgan tutum sergilemeyin. konu acin ve surada hata var ve bundan sikayetciyim diye yazip bizi etiketleyin . beraber kararlar alip uygulayalim.
ben bir sure daha giremeyecegim . haftaya bir gun yine ugrarim vizeler bitince, bu arada yukarda yazdigim seyleri kimler yapabilir veya daha iyi fikri olan varsa ayri bir konuya duzenleyip gorevleri paylastirsin.

gorusuruz

"ötmin", "sysop", "Torpil", "Vinç", "OP" gibi saçma sapan üye grupları ekleyen
demiştim. Yani bu grupları ekleyen kişilerden bahsediyorum. Eğlenin, eğlenmeyin demiyorum ama bunu forumun üye gruplarına yansıtmanız biraz haddini aşıyor. Ayrıca bu forumda sizden daha uzun süre duran kişiler yerine kendinize(yeni gelen yetkililer) 5-6 madalya verdiniz. Bu durum beni ayrıca sinirlendirdi. Bu madalyalara çok güzel açıklamalar yazdınız: Bu foruma uzun süredir hizmet veren yetkili ve üyelere verilir, 1000 beğeni alan üyelere verilir(siz 1000 beğenide değilsiniz). Bunu sadece kendilerinize vermekle ayıp ettiniz. Bunu söylediğimize göre asıl meseleye geçiyorum:

Para evet, para olsa kullanabiliriz. Şu an asıl bize gereken yetkili. Neden mi? Para kazandık diyelim. Bayağı paramız var. Her yere reklam verdik. Çok ünlü olduk. Binlerce üyemiz daha oldu. Bu üyeleri yönetebilecek durumda değiliz şu an. Şu an bulunduğumuz durumda foruma girdiğimde gördüğüm: 3 Denetim, 8 Rapor. Biliyorum diyeceksiniz: Sen hiç bakmıyorsun ki?! Şöyle bir durum var, benim de TEOG sınavım var. Bu yüzden bize doğru düzgün, forumdaki kullanıcıların isteklerini yerine getirebilecek, aktif olacak bir yetkili grubu lazım. Bu yüzden yetkiliye ihtiyacımız var diyorum.

Ayrıca verdiğiniz paraları biliyorum. Onlara diyebileceğim bir şey yok ama bence boşuna yetki verdiğiniz UcanKofte'yi de hiç desteklemediğimi söylemeliyim.[DOUBLEPOST=1446826981,1446826909][/DOUBLEPOST]Logo yaptığını söylemenize gerek yok ama logo yapan kişilere yetki veriyorsak benim arkadaş da var. O da logo yapsın gelsin yani.[DOUBLEPOST=1446827478][/DOUBLEPOST]Ayrıca UçanKöfte'den daha uzun süre duran KadirBerk arkadaşımız dururken UcanKofte'ye yönetici verildi. Bu haksızlığı da unutmadık.

Siz biz olarak konuşmayalım öncelikle. Ben 2 ayrı grup olmasın diye uğraşıyorum. Bölünme olursa ve birlik olmazsa diğer forumda yaşadığımız gibi en sonunda terk etmemizle sonuçlanmıştı. ( forumda hak sahibi değildik)
Abdullah(ucankofte) arkadaşım sonuçta. Diğer forumda da uzun süre yetkili olarak görev yaptı. Yetkisini hakettiğini düşünüyorum. Ben mod olarak almıştım. Kırmızı olduğunu dün gördüm. Yetkililere karışmadığım için birşey demedim.
Kadirberkten bende memnunum ve dediğim gibi yetkilileri 0 dan düzenleyip paylaştıracağımız zaman abdullah ve kadirberki mavi yapabiliriz.
Logo olayı hakkında fikrim yok. Ben neutron tekno ve ucankofteyi aldım .Ondan sonra kimseyi almadım. Neutron ve tekno üniversite öğrencisi benim gibi. Yardımları oldu az çok
Madalya konusuna gelirsek ciddi olarak sadece 2 kişiye verdim. Gerisini rasgele dağıttım. Kendine 10 tane madalya ver istersen. Benim için sakıncası yok.
SYS op bilmemne olayını kim çıkarttı bende bilmiyorum. Espri sonuçta. Ciddiye alınacak birşey değil. Kaldırıldığı iyi oldu.
Neyse şimdi benim vizeler bitince özellikle sömestr dönemine yetiştirmek istediğim konular.

1- YETKİLİLERİN DÜZENLENMESİ VE YETKİLİ ALIMLARI () RAPORLAR-SUNUCU TANITIMLARI-FORUM BÖLÜMLERİ.
2- RÜTBE SİSTEMİ YAPIMI (BEĞENİ VE MESAJ SAYISINA GÖRE ) ()
3- SOSYAL MEDYA SORUMLULARI ()
4- TANITIM YAPACAK YETKİLİ GRUBU OLUŞTURMA VE YÖNLENDİRME
bu arkadaşlar sunucuları gezip reklam yapacaklar. tabi sunucu sahiplerinin rızalarını alarak. ayrıca mc-tr de konularını tanıtmalarını , en önemliside sunucu ödüllerine katılmalarını sağlayacaklar.
5- SUNUCU ÖDÜLLERİNİ YAPACAK OLAN JURİ GRUBU ()
6- VIPLERIN YENIDEN DUZENLENMESI ()
7- KAYNAKLAR BÖLÜMÜNÜN DOLDURULMASI ()
bu iş önemli. Plugin tanıtıyor herkes deli gibi. iyi güzelde düzensiz ve kolayca kaybolluyor. kaynaklar bölümünde spigottaki pluginleri bol bol tanıtıp insanları çekebiliriz.
plugin paketlerini turbobite upload edip 1000 indirmede para kazanıldığını tanıtalım ki herkes düzgün plugin paketleri yapıp koysun.

Biraz düze çıktığım zaman (dersler hafifleyince ) öncelikle mevcut yetkilileri düzenleyelim .
Sonra yeni yetkili alarak yukarda yazdıklarıma iş bölümü olarak dağıtalım.

Bu mesajlari okumaya bile 5 dakika zamanim oluyor vize donemindeyim okadar yogunumki stresden yuzum kipkirmizi ve sivilceler cikmaya basladi sizden tek istegim kavga etmeyin uyumlu olun bu arada kofte neden kirmizi oldugu konusunda benimde bilgim yok ben veya pyme ona bu yetkiyi vermedigimizi bilmeni isterim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İkinizin de izniyle o zaman Emin Kaplan üye grubuna ve UcanKofte genel moderatör grubuna alınmıştır.[DOUBLEPOST=1446914032,1446914009][/DOUBLEPOST]Yönetici paneline ulaşımlarıyla ilgili bir işlem yapamıyorum çünkü "süperadmin" değilim.[DOUBLEPOST=1446914180][/DOUBLEPOST]Ayrıca @UcanKofte'den forumdaki tavırlarında biraz ciddi olmasını istiyorum. Gönderilerine baktığımda gerçekten bazı yerlerde cıvıdığını düşünüyorum. Eski gönderilerini de düzenleyip biraz ciddi davranırsa mutlu olurum.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl