Sol Reklam
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yahyaunlu

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Puanlar
945
Yer
İstanbul
Minecraft
YahyaGamerr

Discord:

Yahya Gamer 871#2525

Ryzen 5950x - ddr4 128gb ram li bir minecraft serveri ortlama pluginlerle kaç kişi kaldırır
Ağır pluginlerle kaç kişi kaldırır

Arkadaşlar ileride en az craftrise kadar büyük bir server açmayı planlıyorum tüm her şeyi kağıda yazdım (oyun modları bosslar herşeyi yani) reklam işinide YouTuberlerden halletçem tek eksik kalan makine sunucuya 2 - 3 bin kişi girdiğinde çökmeyecek bir makine lazım yukarıda yazdığım makine yeterli olurmu bir bilginiz varsa lütfen cevaplayın

Dostum sorduğun soru çok genel ama aşağıda ki şartları tam anlamıyla iyi tutabilirsen sonunda söylediğim sonuca varabilme imkanında %90 olacaktır.

Eklentilerin her biri optimize edilmiş olur, harita boyutu normal seviyelerde seyreder, internet hızın iyi olur, bulunan tüm yazılımlar optimize edilmiş, ayarlanmış olur, işletim sistemin optimize edilmiş ve olur, CPU ve RAM frekansların normal seviyelerde seyreder, herhangi bir şekilde saldırıya maruz kalmaz, sunucunun fiziksel konumu ve konumun sağladığı şartlar iyi olursa eğer ortalama 1000-2000 oyuncuyu kaldırabileceğini düşünüyorum.

Zor, yani ne kadar 500-600 oyuncu kaldırsada bunun saldırı koruması var o kadar büyük bir sunucuyu korumakta çok zahmetli iş önceden tecrübeniz yoksa hiç girişmeyin derim

Arkadaşlar ileride en az craftrise kadar büyük bir server açmayı planlıyorum tüm her şeyi kağıda yazdım (oyun modları bosslar herşeyi yani) reklam işinide YouTuberlerden halletçem tek eksik kalan makine sunucuya 2 - 3 bin kişi girdiğinde çökmeyecek bir makine lazım yukarıda yazdığım makine yeterli olurmu bir bilginiz varsa lütfen cevaplayın
ve yılların Craftrisesine bile 2-3 bin kişi girmiyor hypixel gibi birşey bekleme bence

Üst süzey kotuna satın alırım ama zaten ben 1 yıl sonra felan kurucam

O zaman sorun olmaz bot koruma felan iyisinden alırsam sorun olmaz bence

ve yılların Craftrisesine bile 2-3 bin kişi girmiyor hypixel gibi birşey bekleme bence
Craftrise a 5k insan giriyor benim çok iyi bir fikrim var daha önce hiç tr de olmayan globaldede sadece 2 tane olan bir oyun modu eklicem servere ama biraz zor tabi reklamı da doğru kişi den yaptırırsam rahat 2 - 3 k insan girer sorun olan oyun modu çünkü tr de o oyun modunu yapacak insan varmı bilmiyom

Yorumlar çok komik 2B2T gibi çok az eklenti içeren anarşi sunucuları bile 200 oyuncuda TPSi düşüyorken Ağır eklentileri olan bir 128GBlık VDSin 1000-2000 oyuncu kaldıracağını diyenler olmuş. :D Makinen ne kadar gelişmiş olursa olsun 150 oyuncunun üstünde illa ki sorun yaşarsın. Eğer ki çok fazla oyuncu olsun istiyorsan Mysql Data Bridge ile sunucuları bağlamanı tavsiye ederim.

Craftrise a 5k insan giriyor benim çok iyi bir fikrim var daha önce hiç tr de olmayan globaldede sadece 2 tane olan bir oyun modu eklicem servere ama biraz zor tabi reklamı da doğru kişi den yaptırırsam rahat 2 - 3 k insan girer sorun olan oyun modu çünkü tr de o oyun modunu yapacak insan varmı bilmiyom
Nedir hocam oyun modu

tahminim full ddos korumalı,saldırı,ip falan korumalı optimize edilmiş 800 900 kişi v.b özel makine kullanıyor onlar yani aaylık para vermek yerine git kendi makineni al ver bi hostinge barındırsın

Nedir hocam oyun modu
Söylemem çünkü bu bana ait bir oyun modu fikirlerimin çalınmasını istemiyorum server 1 senye açılır büyük ihtimal sende reklamını görürsün server açılcağı zaman

Yorumlar çok komik 2B2T gibi çok az eklenti içeren anarşi sunucuları bile 200 oyuncuda TPSi düşüyorken Ağır eklentileri olan bir 128GBlık VDSin 1000-2000 oyuncu kaldıracağını diyenler olmuş. :D Makinen ne kadar gelişmiş olursa olsun 150 oyuncunun üstünde illa ki sorun yaşarsın. Eğer ki çok fazla oyuncu olsun istiyorsan Mysql Data Bridge ile sunucuları bağlamanı tavsiye ederim.
MySQL nedir internette araştırdım çıkmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı