Yahya Gamer 871#2525
hktanozkan
framework64
framework64
ve yılların Craftrisesine bile 2-3 bin kişi girmiyor hypixel gibi birşey bekleme benceArkadaşlar ileride en az craftrise kadar büyük bir server açmayı planlıyorum tüm her şeyi kağıda yazdım (oyun modları bosslar herşeyi yani) reklam işinide YouTuberlerden halletçem tek eksik kalan makine sunucuya 2 - 3 bin kişi girdiğinde çökmeyecek bir makine lazım yukarıda yazdığım makine yeterli olurmu bir bilginiz varsa lütfen cevaplayın
Yahya Gamer 871#2525
Craftrise a 5k insan giriyor benim çok iyi bir fikrim var daha önce hiç tr de olmayan globaldede sadece 2 tane olan bir oyun modu eklicem servere ama biraz zor tabi reklamı da doğru kişi den yaptırırsam rahat 2 - 3 k insan girer sorun olan oyun modu çünkü tr de o oyun modunu yapacak insan varmı bilmiyomve yılların Craftrisesine bile 2-3 bin kişi girmiyor hypixel gibi birşey bekleme bence
whiskeytr
framework64
Nedir hocam oyun moduCraftrise a 5k insan giriyor benim çok iyi bir fikrim var daha önce hiç tr de olmayan globaldede sadece 2 tane olan bir oyun modu eklicem servere ama biraz zor tabi reklamı da doğru kişi den yaptırırsam rahat 2 - 3 k insan girer sorun olan oyun modu çünkü tr de o oyun modunu yapacak insan varmı bilmiyom
cossaw1453
Yahya Gamer 871#2525
Söylemem çünkü bu bana ait bir oyun modu fikirlerimin çalınmasını istemiyorum server 1 senye açılır büyük ihtimal sende reklamını görürsün server açılcağı zamanNedir hocam oyun modu
Yahya Gamer 871#2525
MySQL nedir internette araştırdım çıkmadıYorumlar çok komik 2B2T gibi çok az eklenti içeren anarşi sunucuları bile 200 oyuncuda TPSi düşüyorken Ağır eklentileri olan bir 128GBlık VDSin 1000-2000 oyuncu kaldıracağını diyenler olmuş. :D Makinen ne kadar gelişmiş olursa olsun 150 oyuncunun üstünde illa ki sorun yaşarsın. Eğer ki çok fazla oyuncu olsun istiyorsan Mysql Data Bridge ile sunucuları bağlamanı tavsiye ederim.
cossaw1453
Veritabanı demek verilerin saklandığı yer falanMySQL nedir internette araştırdım çıkmadı