Çözüldü [ÖNEMLİ] HİT SİSTEMİ VURUŞ TARZLARI NASIL DEĞİŞTİRİLİR| Olta,yay,kartopu,yumurta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CRAFTSEOR NETWORK

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
7

Discord:

CRAFTSEOR#4659

Merhaba öncelikle bir arkadaşımız bana demişti ama nasıl yapılacağını bilmiyorum spigot.jar yeniden yazıp pvp sistemini vuruş tarzları fln değiştirilir dedi
bilen varsa söyleyebilirmi acaba bazı sunucularda öyle örneğin sonoyuncu hit tarzları nasıl yapılır yardımcı olacak varmı acaba.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

GÜNCEL+

O mekanikleri değiştirebilmek için Java bilmen gerek ki Client'i editlemen gerekmekte.

server.jar dosyasını düzenlemeniz gerekiyor fakat bunu yapabilmek için en az orta düzeyde java bilmelisiniz. Ayrıca server.jar bulunan dizindeki yml dosyalarından çoğu şey ayarlanabiliyor olması gerekiyordu, işinizi görenler olabilir

server.jar dosyasını düzenlemeniz gerekiyor fakat bunu yapabilmek için en az orta düzeyde java bilmelisiniz. Ayrıca server.jar bulunan dizindeki yml dosyalarından çoğu şey ayarlanabiliyor olması gerekiyordu, işinizi görenler olabilir
bunu yapabilen kişi varmı acaba java bilen etrafında

Uğraşacak birisini tanımıyorum fakat @FatihE yukarıda kendisi de yazmış sanırım javada iyiydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl