Onaylı Satıcılara Özel | Vitrin Programı | Mükemmel Tasarım | İçeriye gir özelliklere bak! |

R7flex

Sihirli Blok yakında sizlerle.
Elmaslar
121
Minecraft
R7flex
MC-TR.png

Onaylı Satıcılar için Ücretsiz Vitrin Programı

Merhaba, MC-TR ailesi içinizden Onaylı Satıcı varsa ona özel bedava Vitrin programı yapıyorum!
Özellikler!

1. Discord Presence (Discord'da profilinizde programın adı ve bilgileri gözükcek, tabi program açılınca!)
  2. Otomatik Güncelleme (Program her açılırken ftp sunucu üzerinden güncelleme olup, olmadığını kontrol edicek. eğer varsa otomatik güncellicek!)
  3. Gelişmiş Flat UI Tasarım ile programınıza neşe katın!
  4. Daha birçok özellik!
İletişim : R7flex#2266

Hala güncel.

Halaaa Güncel.

Keşke ''Onaylı Satıcı'' flamam olsaydı. Bu güzel programı kaçırıyor, olmama çok üzülüyorum :(

Discord üzerinden ulaş bakalım

Ekli dosyayı görüntüle 72981

Onaylı Satıcılar için Ücretsiz Vitrin Programı

Merhaba, MC-TR ailesi içinizden Onaylı Satıcı varsa ona özel bedava Vitrin programı yapıyorum!
Özellikler!

1. Discord Presence (Discord'da profilinizde programın adı ve bilgileri gözükcek, tabi program açılınca!)
  2. Otomatik Güncelleme (Program her açılırken ftp sunucu üzerinden güncelleme olup, olmadığını kontrol edicek. eğer varsa otomatik güncellicek!)
  3. Gelişmiş Flat UI Tasarım ile programınıza neşe katın!
  4. Daha birçok özellik!
İletişim : R7flex#2266
Dostum discord eklermisin? HopeLess#5469

Merak ettim programı, eklemeye çalıştım ancak isim değiştirdiniz sanırım. Eklerseniz sevinirim.

Discord: MrMirhan#1583

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl