Onaylı Satıcılar için Konu Tasarımı | Ücretsiz Konu Tasarımları #1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AyBora ?
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.010

AyBora ?

Eklenti Paketi & Discord Bot
Elmaslar
459
Minecraft
BordoMavi
Selamlar.
Ben nam-ı Değer Lous.
Bu Konu Tasarımını Öylesine yaptım ve Bu benim ilk konu tasarımı yapışım! Biliyorum Çok Eksiğim var ama Yinede Canım Sıkıldı ve yaptım.
Kendimi Nasıl Geliştiririm? Sorusunun cevabı deneyerek ve bende denedim :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

giriş.jpg

| - |
hakkımızda.jpg

| - |
hizmetler.jpg

İNDİRME LİNKİ:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VirüsTotal:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Biraz Boyutları Küçük Olmuş ama önemli değil.Forumda biraz büyülttüm pixelleşmiş olabilir.(Anathory gelmeden yorum yaz)

Destek İçin Elmas Bırakabilirsin <3

CRAFT LUCY TARAFINDAN

Selamlar.
Ben nam-ı Değer Lous.
Bu Konu Tasarımını Öylesine yaptım ve Bu benim ilk konu tasarımı yapışım! Biliyorum Çok Eksiğim var ama Yinede Canım Sıkıldı ve yaptım.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ekli dosyayı görüntüle 90788
| - |
Ekli dosyayı görüntüle 90789
| - |
Ekli dosyayı görüntüle 90791

İNDİRME LİNKİ:

VirüsTotal:

Biraz Boyutları Küçük Olmuş ama önemli değil.Forumda biraz büyülttüm pixelleşmiş olabilir.(Anathory gelmeden yorum yaz)

CRAFT LUCY TARAFINDAN
Arkadaşlar Amotör gibi ama ilk yapışım

İlk yapışınıza göre gayet güzel gözüküyor . Başarılarının devamını dilerim

İlk yapışınıza göre gayet güzel gözüküyor . Başarılarının devamını dilerim
Cidden Beğendinize Sevindim.
Evet İlk Yapışım.Kafama Göre uydurdum.Değerli Yorumun için teşekkürler <3​

Aslında güzel ama geliştirilmesi gereken çok yanı var. Örneğin kısa kalmış ve kalitesi çok düşük kalmış :(

Aslında güzel ama geliştirilmesi gereken çok yanı var. Örneğin kısa kalmış ve kalitesi çok düşük kalmış :(
Kalitesi Pixel açısından düşmedi aslında yani mc-tr ye yükleyince küçük resim oldu bende büyüttüm ve kalite bozuldu ama #2 gelicek merak etme bu seferki bomba gibi yapmaya calışacağım.​

Selamlar.
Ben nam-ı Değer Lous.

Ekli dosyayı görüntüle 90788
| - |
Ekli dosyayı görüntüle 90789
| - |
Ekli dosyayı görüntüle 90791

İNDİRME LİNKİ:

VirüsTotal:

CRAFT LUCY TARAFINDAN

Konu tasarımı yapmada hiç alakam yok ama ginede yorum yapam gözüme ilk gayet güzel geldi - ilkse bence harika

Konu tasarımı yapmada hiç alakam yok ama ginede yorum yapam gözüme ilk gayet güzel geldi - ilkse bence harika
Cidden İlk defa denedim ve böyle bir konu tasarımı oldu.
Teşekkürler Güzel Yorumun İçin <3​

xd.JPG

Ekli dosyalar

• xd2.JPG
    xd2.JPG
    9,8 KB · Görüntüleme: 196
Son düzenleme:
Onaylı Satıcılar #2 Yapışımda Eklenti Paketimi olsun yoksa aynı şekildemi?

teşekürler

Yararlı birşey.

ilk yapışınıza göre başarılı ve güzel ellerine sağlık

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl