"Onaylı Satıcı" flaması eskisi kadar etkili mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rousseaw

Omne propositum habet.
Sunucu Sahibi
Elmaslar
176
Discord İzni
Minecraft
Rousseaw

Discord:

Rossaw

Merhaba değerli MC-TR.com sakinleri,

Sizce "Onaylı Satıcı" flaması şuanda yeterli mi? Yani satışlara ve siparişleri ekstra bir etkisi oluyor mu? Forum çok sakın olmasına rağmen bu flama iş yapıyor mu? Verdiğiniz 1000 TL'nin karşılığını burada açtığınız konular ile alabiliyor musunuz?

"Onaylı Satıcı" flamasını önceden kullanmış üyelerden ziyade güncel olarak halen bu flama ya sahip olanların yorum yapması çok daha iyi olacaktır. Eskiden bu flamaya sahip olanlar da tecrübelerini paylaşsın lütfen.

İyi Forumlar Dilerim..

Satış yapsam BuiltByBit'de yaparım burada satış yapmak bir işe yaramaz
Bu mantaliteyle zor oranın işleyişi burası çok farklı üstüne düşünülmüş ve mesai harcanmış bir satıcı politikaları var. Burada ise sadece parayı ver satış yap.

İyi işler çıkartıyorsanız ve iyi sunuculara denk geldiyseniz türklerle çalışmak hem zevkli hem motive edici oluyor, yabancılarla çalışmak genellikle türklerden daha kolay ama orası ayrı flamayı vereceğiniz 1000tlyi misliyle çıkartırsın burada

Mctr de müşteri, yok zaten organik insan yok, bittiği vakit yenilemeyi düşünmüyorum şahsen

Son düzenleme:
Diğer yerlerde satış yapmak hiç zor bir şey değil sadece iyi hizmet ver ve reklam için açık artırmaya gir bu kadar basit ama kaliteli hizmet şart yoksa emeğinizin karşılığını alamazsınız yani zamanınızın. Bu arada sıfırdan bir şeyler yapmaya çalışacaksanız yapmayın zaman kaybı olur başaramazsınız, çok objektif konuşuyorum belki ağır oluyor ama maalesef yıllardır bilinen ve üstün gelen kişiler topluluklar veya servislere kafa tutamazsınız. 20-30 tane örnek insan var başarısız. Ne yapacaksanız geçmişte yapacaktınız

Tavsiyem şu: analiz edin bir açık bulun ve bunu fırsata çevirin. Para kazanmada her şey arz talep meselesidir

Bu arada flama eskiden de etkili değildi 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl