AhmetKaraduman
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 2
Discord:
[Zeus | Ahmetkara]#0766
(İlk defa konu açıyorum hata olursa kusura bakmayın :[)
Merhaba Mc-Tr Ailesi bir gün skript paylaşımlarına bakıyordum bir tane onay skripti gördüm beğendim.Test sunucumda denedim fakat çalışmadı bende kendim denemeye kara verdim (Skripten fazla anlamam çaktırmayın :]) .Ardından Skripti yaptım ve gayet iyi bir şekilde çalışıyor.
Sunucuya İlk girdiğiniz zaman 2 saniye bekliyor ve size böyle bir ekran geliyor.İteme tıklayınca sizi otomatik olarak spawna atıyor.
Eğer oyuncu 20 saniye içinde İteme tıklamazsa oyundan atıyor.
ardından böyle bir ekran geliyor ve sizi spawna atıyor. Eğer oyuncu /onay komutunu girise ve eğer o oyuncu onaylanmışsa karşınısa böyle bir ekran çıkıyor tıkladığında ise hiçbirşey olmuyor
Benden bu kadar Dostlar hatam olduysa kusura bakmayın ilk konu açışım :]
Skript Sürümüm: 2.5.3
Gerekli Olan Plugin:
Tuske : 1.8.2
İndirme :
VirusTotal
Merhaba Mc-Tr Ailesi bir gün skript paylaşımlarına bakıyordum bir tane onay skripti gördüm beğendim.Test sunucumda denedim fakat çalışmadı bende kendim denemeye kara verdim (Skripten fazla anlamam çaktırmayın :]) .Ardından Skripti yaptım ve gayet iyi bir şekilde çalışıyor.
Sunucuya İlk girdiğiniz zaman 2 saniye bekliyor ve size böyle bir ekran geliyor.İteme tıklayınca sizi otomatik olarak spawna atıyor.
Eğer oyuncu 20 saniye içinde İteme tıklamazsa oyundan atıyor.
ardından böyle bir ekran geliyor ve sizi spawna atıyor. Eğer oyuncu /onay komutunu girise ve eğer o oyuncu onaylanmışsa karşınısa böyle bir ekran çıkıyor tıkladığında ise hiçbirşey olmuyor
Benden bu kadar Dostlar hatam olduysa kusura bakmayın ilk konu açışım :]
Skript Sürümüm: 2.5.3
Gerekli Olan Plugin:
Tuske : 1.8.2
İndirme :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
VirusTotal
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Son düzenleme: