(ÖN SATIŞ) Tatlı Script | Hesap Satış Scripti | Açık Kaynak Kodlu & Ömür boyu lisans & Otomatik kurulum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aronshire
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.244
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aronshire

Das Leben ist zu kurz, du solltest es genießen
Elmaslar
620
Minecraft
Aronshire

Discord:

Aronshire#8111

tatlpre.png

tatlpre2.png
tatlpre4.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

DEMO ADRESİ GEÇİCİ OLARAK KAPATILMIŞTIR

Eposta: [email protected]
şifre: demo

Son düzenleme:
gördüğüm ayrıntılar ön satış olduğu için varmış.
başarılar tekrardan, iyi satışlar :)

Son düzenleme:
Basit sadece kontrol panelinde stok para falan yazıyor satmıyorsunuz değil mi bunu :D

Sistemlere çok göz atmadım fakat tasarımdaki bilgilere baktığımda çok bi' hoş sistem göremedim. Ayrıca siteye de göz gezdirdim, bence vasat bir tasarım. Elvio'nun dediği gibi kodlama yönünde de birkaç sıkıntı var sanırım. Fakat düzeltebileceğine inanıyorum, bol şans.

Basit sadece kontrol panelinde stok para falan yazıyor satmıyorsunuz değil mi bunu :D
Konu başlığına dikkat etmediniz sanırım :) Ön satışta script. Özelliklerinin hepsi detaylı bir şekilde yazılmadı. Kısacası hazır değil.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sistemlere çok göz atmadım fakat tasarımdaki bilgilere baktığımda çok bi' hoş sistem göremedim. Ayrıca siteye de göz gezdirdim, bence vasat bir tasarım. Elvio'nun dediği gibi kodlama yönünde de birkaç sıkıntı var sanırım. Fakat düzeltebileceğine inanıyorum, bol şans.
Tasarım geliştirilebilir katılıyorum.Dediğim gibi site ön satışta ve satışı yapıldığı anda teslim edilmeyecek.Eksiklerin bende farkındayım. Ürün özellikleri vs hiçbiri hazır değil sistemin. Ana sayfa tasarımı üzerinde çok durulmadı genel olarak planlama ve hayata geçirme çalışması yapıldı göze hitabı çok düşünülmedi.

Ee, tabii senden de bu beklenirdi mesaj düzenleyen, konu başlığını düzenleyip kendini haklı göstermeye çalışan Yusufçuk seni gidi sen kendini zeki mi sanıyorsun?
Konu başlığını Elvio ile discorddan görüştükten sonra script hakkındaki incelemelerinizi ön satışa göre yapılması için 18:05 gibi düzenledim. senin mesajınla tesadüfen öyle geldi. Ön satışta olmayan bir scripti ön satış olarak gösteremezdim heralde.

Konu başlığına dikkat etmediniz sanırım :) Ön satışta script. Özelliklerinin hepsi detaylı bir şekilde yazılmadı. Kısacası hazır değil.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Tasarım geliştirilebilir katılıyorum.Dediğim gibi site ön satışta ve satışı yapıldığı anda teslim edilmeyecek.Eksiklerin bende farkındayım. Ürün özellikleri vs hiçbiri hazır değil sistemin. Ana sayfa tasarımı üzerinde çok durulmadı genel olarak planlama ve hayata geçirme çalışması yapıldı göze hitabı çok düşünülmedi.
Konu başlığını Elvio ile discorddan görüştükten sonra script hakkındaki incelemelerinizi ön satışa göre yapılması için 18:05 gibi düzenledim. senin mesajınla tesadüfen öyle geldi. Ön satışta olmayan bir scripti ön satış olarak gösteremezdim heralde.
İnandık.

Her şey'in iyi olucağına eminim, şimdiden hayırlı satışlar.

Bootstrap nirdeee... Telefondan girdim cidden tasarımı geliştirilmeli ve uyumluluk eklenmeli, backend konusunda ise pek bir şeyler göremedim, geliştirileceğini belirttiğiniz için fazla şey söylemiyorum

Her şey'in iyi olucağına eminim, şimdiden hayırlı satışlar.
Bootstrap nirdeee... Telefondan girdim cidden tasarımı geliştirilmeli ve uyumluluk eklenmeli, backend konusunda ise pek bir şeyler göremedim, geliştirileceğini belirttiğiniz için fazla şey söylemiyorum

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Konu tasarımı Majoras tarafından yapılmıştır kendisine teşekkür ederiz.
Site tasarımı hakkındaki yorumlarınızı dikkate alarak son 24 saatlik çalışmlarımızda tasarıma odaklanıp biraz değişikliğe gittik.Bu süreçte demo adresimizi geçici olarak bu akşam 19:30'a kadar kapalı tutmayı planlıyoruz.Ama gene biraz fikriniz olması için sizlere ufak bir resim bırakmak istedik buraya :)
screencapture-tatli-xyz-demo-premium-2020-02-19-15_55_22.png

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Konu tasarımı Majoras tarafından yapılmıştır kendisine teşekkür ederiz.
Site tasarımı hakkındaki yorumlarınızı dikkate alarak son 24 saatlik çalışmlarımızda tasarıma odaklanıp biraz değişikliğe gittik.Bu süreçte demo adresimizi geçici olarak bu akşam 19:30'a kadar kapalı tutmayı planlıyoruz.Ama gene biraz fikriniz olması için sizlere ufak bir resim bırakmak istedik buraya :)
screencapture-tatli-xyz-demo-premium-2020-02-19-15_55_22.png
Bootstrap'in acilen eklenmesi gerekiyor, hatırlatmış olayım

Bana kalırsa: oldukça basit ve kolay bir script olmuş. Tema açısından daha geliştirebilirsiniz ve yeni özellikler eklenebilir.

Warez scripti alıp textleri editlemişsiniz gibi duruyor bu temanın benzeri bendede vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl