OlympusCraft -[1.8.x]- Sınırsız hayal gücü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OlympusCraft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.748

OlympusCraft

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
r65VqM.jpg

zajV06.jpg

OVvZoQ.jpg

41jka4.jpg

JqZ4Qo.jpg

oyna.olympuscraft.org

İletişim
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

[email protected]

Son düzenleme:
Başarılı bir server. Ins aksılık cıkmasa oynıcağım serveri.

Başarılı bir sunucu gibi.
İsmi hoşuma gitti. Konu tasarımı oldukça iyi. Başarılar..

Teşekkürler :)

Server gayet başarılı başlıyorum :)

Selam Dostum, Kaliteli Bir Map ve Kaliteli bir Server'e benziyor. Başarılar Dilerim

Selam Dostum, Kaliteli Bir Map ve Kaliteli bir Server'e benziyor. Başarılar Dilerim
Yorumunuz için teşekkürler

Şunu belirtmek istiyorum, biz sıfırdan gelişen bir takımız. Pluginler olsun server düzeni olsun deneme yanılma yöntemiyle öğrendik hepsini. Bu ilk deneyimimiz. Her şeyi yeni yeni öğreniyoruz ve bu güzel yorumlar bizi gerçekten mutlu ediyor.

Bende hemen şunu belirtiyim OlymposBt ve OlymposTv ile alakası yoktur. Umarım maplarınız daha kaliteli ve güzel olur iyi yerlere gelmeniz dileği ile. :D

Ben mapları pek beğenemedim, sistemler güzele benziyor tasarımızda kaliteli olmuş.

Dediğim gibi sıfırdan gelişen bir takımız biz geliştikçe buildlerimiz de gelişecek

Güzele benziyor adı hoşuma gitti

BAŞARILAR

Spawn çok hoş duruyor.

güzel bir sunucuymuş ytakında oynuyacam[DOUBLEPOST=1484918437,1484918392][/DOUBLEPOST]güzel bir sunucuymuş ytakında oynuyacam

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl