OLYMPOSNW.BATIHOST.COM | 22 RUTBE | KADEME SIST. | EDIT | GOREV | KASA | 9GB RAM | 1.8.X-1.12.X |

sistemler klasik sistemler , maplar güzel gözüküyor geliştirilmeli

sistemler klasik sistemler , maplar güzel gözüküyor geliştirilmeli
Yorumun için teşekkür ederim BurakXX gittikçe daha gelişmiş şeyler ekliyorum , yakında paylaşacağım.

Şunu Harika, Başarılarının Devamını Bekliyorum. Galiba Güzel Bosslar Gelecekmiş?

Gereğinden az ilgi görmekte, gerekli zevki yaşatıyor. Harika değil ancak oynanamazda değil. Orta seviye kısaca. Başarılar!

10/6

Açıkçası pek başarılı , bulduğumu söyleyemem fakat yinede başarılar.

Harika yapmışın lobiyi ellerine sağlık ve klan savaşlarıda iyi bir düşünce olmuş ama arenayı internetten çalmasaydın iyi olacakdıda :)

Harika yapmışın lobiyi ellerine sağlık ve klan savaşlarıda iyi bir düşünce olmuş ama arenayı internetten çalmasaydın iyi olacakdıda :)
Arenayı internetten çalmışsın... demek internette paylaşılan mapler çalıntıymış vay be bi sen zekisin. Alıntıyla çalıntı arasındaki farkı öğrende gel ilk başta. Forumda yenisin belliki sunucu açıcaksın mesaj kasıyorsun seninde sunucunu görücez.

Arenayı internetten çalmışsın... demek internette paylaşılan mapler çalıntıymış vay be bi sen zekisin. Alıntıyla çalıntı arasındaki farkı öğrende gel ilk başta. Forumda yenisin belliki sunucu açıcaksın mesaj kasıyorsun seninde sunucunu görücez.
benim sunucum vardı zaten günde 40 50 kişiydi sonra minecraft ı bıraktım serveride kapadım şimdi 1 tane daha açacam :)

benim sunucum vardı zaten günde 40 50 kişiydi sonra minecraft ı bıraktım serveride kapadım şimdi 1 tane daha açacam :)
Belli zaten daha "Alıntı ile Çalıntı" arasındaki farkı bilmiyorsun çöp.

emek verilmiş bir sunucu güzel miş

Spawnını çok beğenemedim ama elinize sağlık :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl