|OlymposCraft| >>Faction/Skyblock/Creative<<|HUB|>>OlymposBT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KurtlarVadisindekiKurt

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
40
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

p9NDba.jpg

Konumuza hoş geldiniz , sizlere yeni nesil bir çok sunucudan daha iyi bir sisteme ulaşmış olan sunucumuzdan bahsedeceğim.
Sunucumuz Hubdur Sizlere Eksiksiz Hizmet Sağlamaya Çalışıyoruz.
p9NDba.jpg

Sunucu özellikleri

Sürüm ; 1.7 - 1.8
Ram ; 32GB
Tür ; HUB
İp ; Oyna.Olymposcraft.com
Vip:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Lobimiz Tabiki OlymposCraft Ekibi Tarafından Hazırlanmıştır Lobimizden Resimler
p9NDba.jpg

p9NDba.jpg

p9NDba.jpg

p9NDba.jpg

p9NDba.jpg

Resimler
Spawn
slide-3.png

p9NDba.jpg

Klan Savasları
slide-2.png

p9NDba.jpg

68v14P.jpg

p9NDba.jpg

p9NA4a.png

RÜTBE SİSTEMİ
Sunucumuzda para sadece alışveriş yapmaya yaramıyor, aynı zamanda sizi bir üst sınıfa çıkarmakta.
Oyuna ilk giriş yaptığınızda Misafir rütbesi ile başlarsınız.
Temel ihtiyaçlarınızı karşılayıp biraz para topladıktan sonra /rankup komudu ile bir üst sınıfa geçebilirsiniz.
Misafir sınıfından sonra Çaylak sınfı gelmektedir, Usta rütbesine sahip olmanız size bir Eşya Kiti ve Özel Hammadde kazandıracaktır.

Hammaddeleri Usta rübesinden sonra başlamaktadır.

Usta rütbesine kadar obsityen geçinebilirsiniz.

WARP LİSTEMİZ

warp listesinde ki Lapis kaldırılmıştır resimde gözüküyor.

Qlrbpr.png

Nasıl Geçinirim
Gerçek hayatta da olduğu gibi para neredeyse her kapıyı açıyor, sunucumuzdada bol miktarda paraya ihtiyacınız olucak.
Bizce olması gerektiği gibi en iyi para kazanma yöntemi tarım ve ticarettir.
Tabii bunların yanında oyunlarımız ve meslek alanlarımızdanda para kazanabilirsiniz.
Belirli bir miktar para kazandıktan sonra gerisi çok rahat gelicektir.
p9NDba.jpg

Mimarine Ne Kadar Güveniyorsun OlymposBt'nin Creative Sunucusuna Hoşgeldin Şimdi Resimlere Geçelim Burada Mimarini Geliştirebilir Hayal Gücündeki Yapıları Build Olarak Arsanda Yapabilirsin.

p9NDba.jpg

Olympos Ekibi Olarak Popüler Oyunlardan Olan SkyBlockuda Hub Sunucumuza Dahil Ettik SkyBlock bildiğiniz Üzere Amacı Adanızı Geliştirip Hayatta Kalmakdır Bizde Bu Oyunu Hub Sunucumuza Dahil Ettik Resimlere Bakalım.Bu Arada Oyun %100 Türkçedir.
Spawn

p9NDba.jpg

Market

p9NDba.jpg

Oyun Komutları

@bydemir06

Son düzenleme:
Metin'e Başarılar

Ya ByDemir'in ve ekibinin yaptığı haritalar çok Hoşuma gidiyor ya bir aralar hani yabancı sunucuları kıskanırlardı yapıları ve pluginleri süper biz Türkler böle harika sunucular yapamayız diye işte FFA ve Olympos sayesinde buna benzer Düşünceler artık yok ve zaten insanlar kendilerini ezikleyince bende kızardım sizin onlardan ne farkınız var ki yani 2 beyinde aynı beyin siz doğarken beyninizi uyuşturmuyolar ki.

Başarılar OlymposCraft ![DOUBLEPOST=1447968134,1447968044][/DOUBLEPOST]Bu arada bir kaç kişi sizin maplerinizi çalmış anti world dl yüklediniz mi ?

Metin'e Başarılar
Ya ByDemir'in ve ekibinin yaptığı haritalar çok Hoşuma gidiyor ya bir aralar hani yabancı sunucuları kıskanırlardı yapıları ve pluginleri süper biz Türkler böle harika sunucular yapamayız diye işte FFA ve Olympos sayesinde buna benzer Düşünceler artık yok ve zaten insanlar kendilerini ezikleyince bende kızardım sizin onlardan ne farkınız var ki yani 2 beyinde aynı beyin siz doğarken beyninizi uyuşturmuyolar ki.

Başarılar OlymposCraft ![DOUBLEPOST=1447968134,1447968044][/DOUBLEPOST]Bu arada bir kaç kişi sizin maplerinizi çalmış anti world dl yüklediniz mi ?
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim Bu ekip için önce Metin abiye sonra tüm ekip arkadaşlarıma birdaha teşekkür ediyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hakkımızda ki düşünceler için teşekkür ederim , en başından beri ekibim yokken daha doğrusu ekibimi oturtmaya çalışırken abdullah yanımdaydı ne zorluklar çektiğimi o bilir sağolun.

Hangi sunucu çalmış ?

Kayıtlı olmadığım halde kendi premiumda kayıtlı gözüküyor giremiyorum heralde sıkıntı var bi bakarmısınız?

Kayıtlı olmadığım halde kendi premiumda kayıtlı gözüküyor giremiyorum heralde sıkıntı var bi bakarmısınız?
Sorun yok aslında hesabınızı başka biri kullanıyor olabilir oyun isminizi msj atın bana

Sent from my iPhone using Tapatalk

Factionda ki kale beni benden aldı :D

Diyosun ☺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl