OlymposBT -Mimari Yapı-

Mc-tr jharitalar bölümüne bakabilirsiniz veya Mc-tr arama motorunu kullana bilirsiniz. Tabi ki discord sunucumuza gelirseniz. Daha fazlasını görürsünüz.

Mapın içini siz doldurmak ister iseniz gelin mapı siz yapın warp sayımını ben artırayım.
Yanlış anlamayın ama 500tl büyük bir rakam her neyse ben yakında sizden lobi alabilirim heykel yapmak fiyatı arttırmı? özel bir heykel.

Yanlış anlamayın ama 500tl büyük bir rakam her neyse ben yakında sizden lobi alabilirim heykel yapmak fiyatı arttırmı? özel bir heykel.
Ustam discorda gelen arkadaşlar verdiğimiz fiyatlar ile arasında ki farkı görünce şaşırıyor. :D 500TL Yazmamızın en büyük sebebi ise hemen hemen tüm paketler üç iken paket halinde satacaklarımızın farklı olmamaması idi (düzenli gözükmesiydi) Hayır fiyatı artırmaz.

Discord link'ini göremedim sanırım :) Link atar mısınız ?

Fiyatlar çok tuzlu :) Açıkçası biraz düşürmen gerekiyor.

Yaptığınız yapıların kalitesine göre aldığınız fiyatlar aşırı uçuk; burada sizin takımınızla ilgilenen, haritalarınızı almak isteyen insanlar doğal olarak bir kaç yapınızı görmek ona göre karar vermek istiyor ancak konuya onu bile eklememişsiniz, yaptığınız işe daha çok özenin ve müşterilerinize daha kailteli sunumlar, daha kaliteli haritalar sağlayın.

Yaptığınız yapıların kalitesine göre aldığınız fiyatlar aşırı uçuk; burada sizin takımınızla ilgilenen, haritalarınızı almak isteyen insanlar doğal olarak bir kaç yapınızı görmek ona göre karar vermek istiyor ancak konuya onu bile eklememişsiniz, yaptığınız işe daha çok özenin ve müşterilerinize daha kailteli sunumlar, daha kaliteli haritalar sağlayın.
Teşekkür ederim. Lakin sadece bu fiyatlar ile yapmadığımı sizde biliyorsunuz. :) Kalitesini göstermeye gerek yok gelen kişiler bizi tanıyor oldukları için geliyorlar demektir. :)

Hay maşallah sw nin aylık masrafı 540 TL değil la.

Son düzenleme:
Hayatta bu paraları vermem emerald paket 500 tl imiş içindeki survival ve skyblock :D

ben 500tlye craftrise gibi server toplarım ? (çoğu şeyi kendim yapacagım) yani yazık...

Hayatta bu paraları vermem emerald paket 500 tl imiş içindeki survival ve skyblock :D

ben 500tlye craftrise gibi server toplarım ? (çoğu şeyi kendim yapacagım) yani yazık...
Sende paket almazsın bu kadar zor değil kimseden paket alması için zorlamıyoruz... Birde 500TL lütfen craftrise gibi sunucu toplada göreyim sağol.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl