Ücretsiz Olympos Team | Aztec Teması | Ücretsiz Harita

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Olympos Team
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.062
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Olympos Team

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
10
dag.png

OLYMPOS TEAM

Herkese selamlar,
Bir çoğunuzun da bildiği gibi bir süredir ekipçe ortalıkta yoktuk fakat artık birazcık aktifleşme vakti.
Bu inaktifliğimizi telafi etmek adına Mimar Takımı Sorumlumuz @Narkeus_ tarafından yönetilen ekiple beraber Aztec Temalı bir harita yapıldı ve bu haritayı sizlere ücretsiz olarak sunuyoruz.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________________________________________________________________
RaR Password: Olympos Team

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Emeği geçenler: @Narkeus_ , @Glyphs , @Kadir Yalçın , @CanDzl , @Fearlesdragon

Son düzenleme:
Harita büyük bir harita ancak en güzel gözüken yerleri fotoğraf olarak aldık sizlere. Şimdiden iyi eğlenceler umarım haritadan memnun kalırsınız.

görseller çok küçük olmuş bir şey anlaşılmıyor. başarılar.

Aynen Arkadaşa Katılıyorum Görseller Çok Küçük Anlaşılmıyor Ama Yükleyip Deniyeceğim

Survival sunucular için iyi olacağına inanıyorum.
?

Ekli dosyayı görüntüle 94871
OLYMPOS TEAM

Herkese selamlar,
Bir çoğunuzun da bildiği gibi bir süredir ekipçe ortalıkta yoktuk fakat artık birazcık aktifleşme vakti.
Bu inaktifliğimizi telafi etmek adına Mimar Takımı Sorumlumuz @Narkeus_ tarafından yönetilen ekiple beraber Aztec Temalı bir harita yapıldı ve bu haritayı sizlere ücretsiz olarak sunuyoruz.

RaR Password: Olympos Team

Emeği geçenler: @Narkeus_ , @Glyphs , @Kadir Yalçın , @CanDzl , @Fearlesdragon

Neden Bu Ekipteyim bilmiyorum ama ellerinize sağlık

Her zaman olduğu gibi muazzam bir çalışma olmuş. Aynı zamanda bu çalışmayı ücretsiz vermeniz kral hareket olmuş :)

Mütüş bir çalışma,Mütüş bir ekip (çünkü ben ordayımMmmmmMmM)

Görseller maalesef anlaşılmıyor :(​

Görselleri biraz büyütürseniz efsane olur diye düşünüyorum. Başarılar.

Güzel bir çalişma başarılar. Ayrıca ücretsiz sunmanızda guzel bir olay. Tebrikler @Olympos Team @bydemir06

Görseller çok küçük hiçbir şey göremedim. Ama haritalar güzel gözüküyor.​

görseller küçük fakat yine de güzele benziyor teşekkürler emeğinize sağlık

haritalar küçük güzel benziyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl