Olympos Build Team

Konu tasarımınıza aşık oldum. En iyi yerlere gelmeniz dileğiyle başarılar.

Mimari konusunda ekibinizin ününü duymuştum.Başarılar

3 Yıl Öncesine kadar sürekli birlikte olduğum takım. Görüp görebileceğiniz en kaliteli ve en iyi işi yapabilecek tek takım diyebilirim. +Rep
Başarılar bydemir06...

Konu tasarımı, ekip her şey çok güzel. Başarılar diliyorum.

Yaptığınız konu tasarımı ile iddianızı ortaya koymuşsunuz. Şahsen gayet kaliteli ekip olduğunuzu düşünüyorum. ( Geri dönmenize sevindim. )

Konu tasarımı gayet güzel gözüküyor. Baya mimari üzerine kurulmuş bir ekipsiniz gibi buildlerinizle ilgili fotoğrafları küp sanatı bölümünde paylaşırsanız daha çok ilgi göreceğinize eminim. Ek olarak webscript ve plugin hizmetinden bahsetmişsiniz ancak hakkında pek bilgi vermemişsiniz hizmetleriniz hakkında daha detaylı bilgi sunmanız daha iyi olabilir. Başarılar.

bydemir06#9504
Konu tasarımınıza aşık oldum. En iyi yerlere gelmeniz dileğiyle başarılar.
teşekkür ederiz.
3 Yıl Öncesine kadar sürekli birlikte olduğum takım. Görüp görebileceğiniz en kaliteli ve en iyi işi yapabilecek tek takım diyebilirim. +Rep
Başarılar bydemir06...
Sagol dostum.

Konu tasarımı, ekip her şey çok güzel. Başarılar diliyorum.
Teşekkür ediyoruz.

Yaptığınız konu tasarımı ile iddianızı ortaya koymuşsunuz. Şahsen gayet kaliteli ekip olduğunuzu düşünüyorum. ( Geri dönmenize sevindim. )
Biz de sizi görmekten memnun olduk.

Konu tasarımı gayet güzel gözüküyor. Baya mimari üzerine kurulmuş bir ekipsiniz gibi buildlerinizle ilgili fotoğrafları küp sanatı bölümünde paylaşırsanız daha çok ilgi göreceğinize eminim. Ek olarak webscript ve plugin hizmetinden bahsetmişsiniz ancak hakkında pek bilgi vermemişsiniz hizmetleriniz hakkında daha detaylı bilgi sunmanız daha iyi olabilir. Başarılar.
İşte gerçekten olumlu bir yorum ! Forum da bizi arata bilirsiniz bundan önceki zamanlarda paylaşmış olduğumuz resimler mevcut. Web script kodlaması tamamlanmadığı için detay vermedim. :D Plugin ise kişiye özel yapıldığı için bilgi veremiyoruz. :D

Buildleri Ücretlimi Yapıyorsunuz

konu güncel

nasıl iletişime geçebiliriz

Çok güzel başarılı konu tasarımı ve güvenilir ekip.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl