maadenci
death of player:
set {_} to player's balance
set {_} to (5*({_}/100))
remove {_} from player's balance
send "&eParandan %%5 eksildi. Kalan paran: %player's balance%&f." to player
maadenci
Bu kod paranın yüzde beşini almaz, sadece yirmiye böler. Örneğin oyuncunun bakiyesi 40 iken sonucun 2 olması gerekirken 20 olarak belirlenir.JavaScript:on death: if victim is a player: if victim is in "world": set {_a} to victim's balance set {_a} to {_a} / 20 remove {_a} from victim's balance send "&cÖldüğünüz için paranızdan %{_a}% TL kesildi." to victim
40ı 20ye bölüp 20 bulmana mı şaşırayım yoksa koddan anlamamana rağmen yorum yapmana mı bilemedim gereksiz yorumlarını kendine saklamayarak daha da alçalmaman dileğiyle. :)Bu kod paranın yüzde beşini almaz, sadece yirmiye böler. Örneğin oyuncunun bakiyesi 40 iken sonucun 2 olması gerekirken 20 olarak belirlenir.
maadenci
Evet maalesef matematikte çok kötüyüm, iki sınavımdan da 10 aldım. Hesap makinesinden birçok kez denedim ve gerçekten de bütün sayılarda cevap doğru çıkıyor, teşekkür ederim.40ı 20ye bölüp 20 bulmana mı şaşırayım yoksa koddan anlamamana rağmen yorum yapmana mı bilemedim gereksiz yorumlarını kendine saklamayarak daha da alçalmaman dileğiyle. :)
rotxeein0
10 da iyi çalışırsan daha fazla alırsın bende 21 aldım -çok çalıştımEvet maalesef matematikte çok kötüyüm, iki sınavımdan da 10 aldım. Hesap makinesinden birçok kez denedim ve gerçekten de bütün sayılarda cevap doğru çıkıyor, teşekkür ederim.
maadenci
Matematiğe çalışırsan delirirsin ben İngilizce ve Almanca ile kurtarıyorum.10 da iyi çalışırsan daha fazla alırsın bende 21 aldım -çok çalıştım
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!