Maiolide
"Arena" dışında demiş ama arkadaş, aynı dünyada ise?İtemlerin gitmemesini istediğiniz dünyada /gamerule keepInventory true komutunu girmeniz yeterli olacaktır.
GameRule'ler komutun girildiği dünya için geçerlidir. Ayrıca arkadaş konuda "sadece benim belli belirdeğim dunyalarda gitsin yapabilirmisniz" yazmış."Arena" dışında demiş ama arkadaş, aynı dünyada ise?
Hatta bu komut tüm dûnyaları etkiler
takendisiyim
gamerule komutu spigot paper vb. dahil jarlarda sadece komutun girildiği dünyayı etkiler."Arena" dışında demiş ama arkadaş, aynı dünyada ise?
Hatta bu komut tüm dûnyaları etkiler
Maiolide
her dünyanın dosyası farklıdır tabi ama hepsi bir aradaysa hepsi için geçerlidir.GameRule'ler komutun girildiği dünya için geçerlidir. Ayrıca arkadaş konuda "sadece benim belli belirdeğim dunyalarda gitsin yapabilirmisniz" yazmış.
donsuzturk
# noDropOnDeath.sk - Belirli Dünyalarda Ölümde Eşya Kaybetme Skript'i
# Skript Sürümü: 2.8.7
# Dünyalar değişkeni: Eşyaların kaybolacağı dünyaları burada belirtebilirsin
variables:
{worlds.withNoKeepInventory::*} = "world_nether", "world_the_end" # Eşyaların kaybolacağı dünya isimleri
# Oyuncu öldüğünde tetiklenen olay
on death:
victim is a player
if victim's world is in {worlds.withNoKeepInventory::*}:
# Eğer oyuncu belirttiğin dünyalardan birindeyse, eşyaları kaybolsun (normal ölüm)
send "&cÖldün ve eşyaların bu dünyada kayboldu!" to victim
else:
# Eğer oyuncu diğer bir dünyadaysa, eşyalarını korusun
cancel drops # Eşya düşmesini iptal et
send "&aÖldün fakat bu dünyada eşyaların kaybolmadı!" to victim
wisart
umut54
keep-inventory flagsı normal WorldGuardda bildiğim kadarıyla bulunmuyor bunun için ekstra olarakVeya bir skript yada plugin yerine worldguard'ın kendisinden yardım alabilirsiniz :)
/rg flag __global__ item-drop deny
/rg flag __global__ keep-inventory allow
/rg flag arena item-drop allow
/rg flag arena keep-inventory deny
wisart
e tm yüklesin nolmuskeep-inventory flagsı normal WorldGuardda bildiğim kadarıyla bulunmuyor bunun için ekstra olarakeklentisine ihtiyacınız var.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
umut54
Yüklemesini söylemezsen mantıken adam bu eklentiye ihtiyacı olduğunu bilemez değil mie tm yüklesin nolmus

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!