Ölümünün nasıl olacagınımı bilmek isterdin yoksa nezaman öleceginimi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Helious
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.706
  • Etiketler Etiketler
    #merak
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Helious

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Minecraft
judgmentt

Discord:

MINERROR#3169

Çok duymuş olabilirsiniz bende formdaki kişilerinkini merak ettim bu yüzden böyle bir konu açtım. Siz nezaman öleceginizmi bilmek isterdiniz yoksa ölümünüzün nasıl olacagınımı. :enteresan:

ikisinde de kaderimi değiştirmeye çalışacağımdan dolayı hiçbirini bilmek istemezdim

Ne zaman öleceğimi bilmek korkunç olurdu zamanım kısaldıkça zaten ölürdüm, nasıl öleceğimi bilmek güzel olabilir hep düşünmüşümdür nasıl öleceğimi ?

Ne zaman öleceğimi bilmek isterim. Ona göre ölüm günümden önce icraata çıkarım.

Öldüğüm günü bilirsem hani şu ölmeden önce liste yapanlar var ya öyle bir şey yaparım hayatımı yaşarım. Bir kaç sene veya ay kaldığında öbür dünya için çabalarım olur biter :D

Öldüğüm günü bilirsem hani şu ölmeden önce liste yapanlar var ya öyle bir şey yaparım hayatımı yaşarım. Bir kaç sene veya ay kaldığında öbür dünya için çabalarım olur biter :D
YKS mi la bu ölmeye yakın öbür dünya için çabalarım ne :D

Soruya gelirsek sanırım kafama sıkıp test yapardım. Eğer ölmezsemde zamanım bitene kadar ölümsüz olduğum için herşeyi yapabilirdim galiba :D ( 5 YILDIZ ARANMA SEVİYESİ )

Buna firavun imanı veya iman-ı yeis deniyor ve hiçbir hükmünün olmadığı ilmihalin en arkalarında hocalarımızın bize sürekli ezberletmeye çalıştığı suallerden biridir. Şüphesiz bu imanı etme olasılığım %60.

Allah ne zaman yazdıysa nasıl yazdıysa beklerdim, Son zamanlarım beni değiştirmez. Hiç birsini merak etmiyorum Azrail ne zaman gelirse o zaman öleceğim zaten.

Nasıl Öleceğimi Bilmek İsterdim , Yani Bende Öyle Bir Şans Varki Kesin Ekmek Almaya Giderken Tofaş Çarpar Bana Öyle Bi Şanssızım Ama nEZAMAN Ölüceğim Bilmekte Korkunç Olur Düşünsene 1 saat sonra ölüceksin ve bunu biliyorsun insan stresten gider :D 1 saate kalmaz

Her ikisideee :)

Ne zaman öğreneceğimi bilmek isterdim

ne zaman öleceğimi öğrenmek isterdim.

Ne zaman öleceğimi bilmek isterdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl