Çözüldü Ölümlog Skriptim Çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Trupsy

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
Trupsy

Discord:

Trupsy

Merhaba Ben Ölümlog Skripti Yaptım Bunun Mantığı Ölen Kişinin Envanterini Kaydediyor Hangi Kordinatlarında Öldüğü ve Kim Öldürdü Onu Gösteriyor ama /ölümlog oyuncu 1 yazdığımda hiç birşey yazmıyor ve gui açılmıyor ama /sonölümlog yazdığımda kaçıncı ölüm olduğunu gösteriyor yani ölüm sayımı kaydediyor yani skript çalışıyor ama /ölümlog oyuncu 1 yazdığımda çalışmıyor ve gui açılmıyor skripti hastebin atıyorum ordan bakarmısnız

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Daha önce envanter kayıt sistemi yapmıştım. Sayfalı menü desteği, ölüm tarih vs. gösteriyor... bunu dilediğiniz gibi geliştirebilirsiniz.

iyi forumlar <3

bu skriptden devam etmek istiyorum bu skript hatalarını çözebilirmisin
kodunda default olarak atanmış değişkenler bulunuyor:

Kod:
variables:
  # Her oyuncunun toplam ölüm sayısı
  {olum::%uuid%::sayac} = 0
  # Belirli bir ölüm için veri
  {olum::%uuid%::%number%::envanter::*}
  {olum::%uuid%::%number%::zırh::*}
  {olum::%uuid%::%number%::mainhand}
  {olum::%uuid%::%number%::offhand}
  {olum::%uuid%::%number%::deathmsg}
  {olum::%uuid%::%number%::loc}

öncelikle bunları kaldır. skript zaten atanmayan değişkenleri çağırdığın zaman kendi atamasını yapar. senin burada bu değişkenleri vermenin bir anlamı yok ve soruna yol açabilir. yeni skript sürümlerinde nasıl işliyor bilmiyorum ama kullanmanın pek bir anlamı yok, yani debug yapıyorsan belki istisna olabilir.

çalışmıyor/açılmıyor:

Kod:
    send "{@prefix} &f%arg-1% oyuncusunun son ölüm numarası: &e%{olum::%{_uuid}%::sayac}%"

mesela bu sayacın çalıştığını söylemişsin....

Kod:
  {olum::%uuid%::%number%::envanter::*}
  {olum::%uuid%::%number%::zırh::*}
  {olum::%uuid%::%number%::mainhand}
  {olum::%uuid%::%number%::offhand}
  {olum::%uuid%::%number%::deathmsg}
  {olum::%uuid%::%number%::loc}

bunları da yazdırıp debug yapmayı dene ve gerçekten bu verilerin atanıp atanmadığını kontrol et. eğer atanıyorsa menü methodunu yeniden tasarla ya da sadece benim sana verdiğim skript'e 3-5 şey ekleyerek elde etmek istediğin şeye ulaş...

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Daha önce envanter kayıt sistemi yapmıştım. Sayfalı menü desteği, ölüm tarih vs. gösteriyor... bunu dilediğiniz gibi geliştirebilirsiniz.

iyi forumlar <3
merhabalar sizin skripti aldım üstüne öldüğü kordinatları eklemek istedim ama olmadı yapamadım denedim yardımcı olabilirmisin

Merhaba isterseniz plugin önerebilirim istediğiniz türe yakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl