Çözüldü Ölüm mesajları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yusufemirxd

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
117
Minecraft
yusufemird

Discord:

Yusuf Emir#3303

Arkadaşlar bu şekilde skript var mıdır bilmiyorum ancak bir oyuncu şu kılıcla su oyuncuyu oldurdu seklınde yazsın ıstıyorum moblar vs. tarafından öldürülünce çıkmasın istiyorum sadece oyuncular arası olsun ve kılıcın üstüne getirince fareyi özellikleri çıksın kılıcın lore name iyle birlikte yapılabilir mi ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

++ Bilen vaaarmı

Son düzenleme:
Kılıcın farklı bir ismi varsa (Örneğin: Wisart'ın gazabı) bir oyuncu başka bir oyuncuyu o kılıçla öldürdüğü sırada zaten dediğin şekilde yazar. Yani "Wisart, AdmiralMoose adlı oyuncuyu [Wisart'ın gazabı] ile öldürdü!"
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kılıcın farklı bir ismi varsa (Örneğin: Wisart'ın gazabı) bir oyuncu başka bir oyuncuyu o kılıçla öldürdüğü sırada zaten dediğin şekilde yazar. Yani "Wisart, AdmiralMoose adlı oyuncuyu [Wisart'ın gazabı] ile öldürdü!"
+ yani plugine ihtiyacın yok

Yerinde olsam DeathMessages pluginini kullanırdım.

Kod:
on death of player:
    if attacker is a player:
        broadcast "%attacker%, %victim% adlı oyuncuyu %attacker's tools% ile öldürdü!"
Dener misiniz?

Kod:
on death:
    attacker is set:
        set death message to "&2%victim% &6Adlı Kişi &c%attacker% &6Tarafından Öldürüldü."
        stop
    set death message to "&2%victim% &6Adlı Kişi &c%damage cause% &6Yüzünden Öldü."

Kod:
on death:
    attacker is set:
        set death message to "&2%victim% &6Adlı Kişi &c%attacker% &6Tarafından Öldürüldü."
        stop
Öldürülen nesne ve büyüleriyle vs mesajda gözükmesini istiyor.

Kod:
on death:
    attacker is set:
        set death message to "&2%victim% &6Adlı Kişi &c%attacker% &6Tarafından Öldürüldü.&2İtem Bilgi %attacker's tool%"
        enchantments of attacker's tool is set:
            set death message to "&2%victim% &6Adlı Kişi &c%attacker% &6Tarafından Öldürüldü.&2İtem Bilgi %attacker's tool% &8enchantlar %enchantments of attacker's tool%"
        stop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl