Tanıtım Ölüm Mesajları Plugini AxKills | Minecraft

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yunus Oğuzhan

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
CrosCaptan

Discord:

Yunusgames92

Minecraft Sürümleri
1.8.9, 1.20.4
Ölüm Mesajları Plugini AxKills | Minecraft

Merhaba Arkadaşlar bugün size geçenlerde bulduğum güzel bir plugini tanıticam youtubeye videosunuda çektim baya faydalı bir plugin olduğunu düşünüyorum.

Simdi Gelelim AxKills plugini nedir, ne işe yarar, faydaları nelerdir, bunu öğrenicez.

Axkills Plugini nedir = Her ölüm mesajını kendinize özel bir mesajla değiştirmenize olanak sağlar, bir oyuncu tarafından öldürülünce yada lavda ölünce yüksekten düşersek yada herhangi bir ölümde ölüm mesajlarını değiştirebiliyoruz.

Her Sürümü Destekliyor 1.8.x / 1.21.x sürümleri arasında hepsini destekliyor

Örnek olarak :
yüksekten düşüp öldüğümde ölüm nedenlerini değiştirebildiğimiz için ben böyle birşey yaptım
Croscaptan, Yer Çekimine kafa atarken öldü.

Hafif bir eklenti tek bir dosyası var config ingilizce olarak geliyor ve direk hızlıca ayarliyabilirsunuz türkçesini yapmak çok kolay!

Sürümde mevcut olan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kendinize göre özelleştirebilirsiniz
ve ölüm mesajını kendinize göre değiştirmenize izin veren hafif bir eklenti.

&#RRGGBB ve eski (&a) renk kodlarını destekler (Bu baya iyi herhangi bir renk kodu avantajı olduğu çok iyi oldu)

Simdi bunu niye tanıtıyorsun diyorsanız youtubede video çekmiştim biraz abone toplamayı düşündüm faydalı olur diye çok yaygın olmiyan pluginlerin videolarını çekmeyi düşünüyorum. Kanalıma göz atmayı unutmayın videolarımı beğenerek beni desteklemiş olursunuz, Simdiden Teşekkür ederim

Biraz youtubede acemiyim ama yinede elimden geleni yapmaya çalıştım

Kanalımın ismi = CrosCaptan

Kanal Linki =
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyalar

• Axkill kapak.webp
    Axkill kapak.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl