Yunus Oğuzhan
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- CrosCaptan
Discord:
Yunusgames92
- Minecraft Sürümleri
- 1.8.9, 1.20.4
Ölüm Mesajları Plugini AxKills | Minecraft
Merhaba Arkadaşlar bugün size geçenlerde bulduğum güzel bir plugini tanıticam youtubeye videosunuda çektim baya faydalı bir plugin olduğunu düşünüyorum.
Simdi Gelelim AxKills plugini nedir, ne işe yarar, faydaları nelerdir, bunu öğrenicez.
Axkills Plugini nedir = Her ölüm mesajını kendinize özel bir mesajla değiştirmenize olanak sağlar, bir oyuncu tarafından öldürülünce yada lavda ölünce yüksekten düşersek yada herhangi bir ölümde ölüm mesajlarını değiştirebiliyoruz.
Her Sürümü Destekliyor 1.8.x / 1.21.x sürümleri arasında hepsini destekliyor
Örnek olarak :
yüksekten düşüp öldüğümde ölüm nedenlerini değiştirebildiğimiz için ben böyle birşey yaptım
Croscaptan, Yer Çekimine kafa atarken öldü.
Hafif bir eklenti tek bir dosyası var config ingilizce olarak geliyor ve direk hızlıca ayarliyabilirsunuz türkçesini yapmak çok kolay!
Sürümde mevcut olan
kendinize göre özelleştirebilirsiniz
ve ölüm mesajını kendinize göre değiştirmenize izin veren hafif bir eklenti.
&#RRGGBB ve eski (&a) renk kodlarını destekler (Bu baya iyi herhangi bir renk kodu avantajı olduğu çok iyi oldu)
Simdi bunu niye tanıtıyorsun diyorsanız youtubede video çekmiştim biraz abone toplamayı düşündüm faydalı olur diye çok yaygın olmiyan pluginlerin videolarını çekmeyi düşünüyorum. Kanalıma göz atmayı unutmayın videolarımı beğenerek beni desteklemiş olursunuz, Simdiden Teşekkür ederim
Biraz youtubede acemiyim ama yinede elimden geleni yapmaya çalıştım
Kanalımın ismi = CrosCaptan
Kanal Linki =
Merhaba Arkadaşlar bugün size geçenlerde bulduğum güzel bir plugini tanıticam youtubeye videosunuda çektim baya faydalı bir plugin olduğunu düşünüyorum.
Simdi Gelelim AxKills plugini nedir, ne işe yarar, faydaları nelerdir, bunu öğrenicez.
Axkills Plugini nedir = Her ölüm mesajını kendinize özel bir mesajla değiştirmenize olanak sağlar, bir oyuncu tarafından öldürülünce yada lavda ölünce yüksekten düşersek yada herhangi bir ölümde ölüm mesajlarını değiştirebiliyoruz.
Her Sürümü Destekliyor 1.8.x / 1.21.x sürümleri arasında hepsini destekliyor
Örnek olarak :
yüksekten düşüp öldüğümde ölüm nedenlerini değiştirebildiğimiz için ben böyle birşey yaptım
Croscaptan, Yer Çekimine kafa atarken öldü.
Hafif bir eklenti tek bir dosyası var config ingilizce olarak geliyor ve direk hızlıca ayarliyabilirsunuz türkçesini yapmak çok kolay!
Sürümde mevcut olan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ve ölüm mesajını kendinize göre değiştirmenize izin veren hafif bir eklenti.
&#RRGGBB ve eski (&a) renk kodlarını destekler (Bu baya iyi herhangi bir renk kodu avantajı olduğu çok iyi oldu)
Simdi bunu niye tanıtıyorsun diyorsanız youtubede video çekmiştim biraz abone toplamayı düşündüm faydalı olur diye çok yaygın olmiyan pluginlerin videolarını çekmeyi düşünüyorum. Kanalıma göz atmayı unutmayın videolarımı beğenerek beni desteklemiş olursunuz, Simdiden Teşekkür ederim
Biraz youtubede acemiyim ama yinede elimden geleni yapmaya çalıştım
Kanalımın ismi = CrosCaptan
Kanal Linki =
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: