Yasuoxdx
Yay Yok, İskelet Yok
- Elmaslar
- 43
- Minecraft
- Azelora
Discord:
kyjons
kyjons
kyjons
Damage yemiyor. Şansı %100 yaptım yine olmadı.Kod:options: prefix: &6Olta on rightclick on fishing rod: chance of 40%: damage player by 5 hearts send "{@prefix}: Beş kalbin gitti" to player stop
Normal de çalışması lazım tamamen bir de ben deneyeyim sistemi size geri dönüş atarım.Damage yemiyor. Şansı %100 yaptım yine olmadı.
Error yok.
MrMistry#5436
tamamda bu oltaya sağ tıklayınca balık tutunca değilki?Kod:options: prefix: &6Olta on rightclick on fishing rod: chance of 40%: damage player by 5 hearts send "{@prefix}: Beş kalbin gitti" to player stop
tamamda bu oltaya sağ tıklayınca balık tutunca değilki?
ve balık tutunca bunu yap diye bişide yapılamaz bence.
Aynısını şimdi denedim hata veriyor. Ek olaraktan on fishing eventi her sağ tıkladığında gerçekleşen bir event yani kısacası buglu event.
- on fishing
- if "%fishing state%" is "CAUGHT_FISH": ?
[20:31:03 ERROR]: Can't understand this expression: fishing state (bal─▒k.sk, line 6: if "%fishing state%" is "CAUGHT_FISH":')
- on fishing:
- if "%fishing state%" is "CAUGHT_FISH":
- on fishing:
- if "%fishing state%" is "CAUGHT_FISH":
eve gecince bakacagimtamamda bu oltaya sağ tıklayınca balık tutunca değilki?
ve balık tutunca bunu yap diye bişide yapılamaz bence.
on fishing:
if "%fishing state%" is "CAUGHT_FISH":
if chance of 40%:
damage player by 5 hearts
Bu buglu işte her sağ tıkladığında gerçekleşiyor bu event chance %1 olsa bile sayılıyor.Kod:on fishing: if "%fishing state%" is "CAUGHT_FISH": if chance of 40%: damage player by 5 hearts
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!