Tanıtım OlMeteor - Bir meteor plugininden daha fazlası! ☄️

Dolandirici

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
54
Minecraft
LordRafet

Discord:

rafetd

Minecraft Sürümleri
1.21.11
Özel olarak tasarlanan OlMeteor sıradan bir meteor sistemi değil. Dünyanıza isterseniz ölümcül bir meteor çarpsın isterseniz düşman yapıları karşınıza çıksın. Oyuncuları heyecanlandırmak ve ödüllendirmek, haritada hareketlilik sağlamak için mükemmel. Özellikle sınırı olan dünyalarda (dünya haritası vb.) harika bir eklenti.

İşte Olmeteor'u diğerlerinden ayıran benzersiz özellikler:

• 📅 Otomatik Etkinlik Takvimi: Etkinlikleri manuel başlatma derdine son. Kendi dinamik takviminizi oluşturun, meteorlar belirlediğiniz gün ve saatlerde otomatik olarak gökten insin.
  • 🗺️ Gelişmiş Alan Seçimi: Meteorların düşeceği bölgeleri veya arenaları nokta atışı belirleyin. İster yer altında bir maden ister denizde bir gemi çağırarak ortama uygun etkinlikler sağlayın.
  • ☄️ Meteor Kategorileri: Farklı zorluk derecelerinde, boyutlarda ve türlerde meteor sınıfları oluşturun. Her bir meteoru kişiselleştirin
  • 🛠️ Şematik Düzenleme Modu: Kendi meteorlarınızı tasarlayın. Ödülleri ve mobların doğacağı noktaları kendiniz seçin.
  • ⚔️ Mob Hasar Takibi ve Sıralama: Meteor savunucularına en çok hasar veren oyuncuları anlık olarak takip edin. Dinamik sıralama sistemiyle rekabeti ateşleyin ve en çok mücadele edenleri haksızlık olmadan ödüllendirin.
  • 🎁 Kişisel ve Ortak Lootlar: İster ortak ödül havuzuyla rekabeti kızıştırın , ister kişisel (vault) sistemiyle her oyuncunun katılımını sağlayın
  • ✨ Göz Alıcı Özel Efektler: Çarpışma anı, sarsıntılar ve partikül efektleriyle oyuncularınıza görsel bir şölen sunun.
  • 🏆 Farklı Ödül Modları: Sandık ve maden kırmak artık sıradan. Özel ödül sistemiyle hasar sıralaması, meteor kasası gibi sistemlerle ödüllerin dağıtımını çeşitlendirin ve paradan özel eşyalara çeşitli ödüllerle oyuncuları ödüllendirin.
  • 🐉 MythicMobs Entegrasyonu: Etkinliklerinizi sıradan vanilla yaratıklarıyla sınırlamayın. Kendi tasarladığınız özel yeteneklere sahip zorlu MythicMobs boss'larını meteorların koruyucusu olarak atayın.
  • 🪧 Hologram Desteği: FancyHolograms desteği ile meteor bilgileri sadece sohbette ve oyuncu arayüzünde kalmasın.

Eklenti isteğim üzerine dc: iamolmezz tarafından geliştirilmiştir. Son eksikleri giderildikten sonra ücretli veya ücretsiz olarak yayınlanacaktır.

Şahsen sunucumda kullanıyorum ve oyuncular eklendiği ilk andan beri büyük ilgi duyuyor. Bir an önce şematikleri hazırlayıp daha sık gerçekleşmesini sağlayacağım. Hazırladıktan sonrada görselleri eklerim.
2026-07-15_23.10.28(1).webp
2026-07-15_22.25.34(1).webp

Son düzenleme:
Eline Sağlık Rafet güzel görünüyor dediğin gibi görseller eklenince daha güzel olucaktır

Kendim geliştirdim diye demiyorum geliştirirken çok zevk aldığım bir plugin umarım yakın zamanda herkese açık yayınlama şerefine sahip olabilirim

Görseller eklense daha iyi olacaktır güzel bir fikre benziyor elinize sağlık

2026-07-15_23.10.28(1).webp

Ekli dosyalar

• 2026-07-15_22.25.34.webp
    2026-07-15_22.25.34.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 3
Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 3

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl