Paylaşım ÖLMEDEN ÖNCE MUTLAKA İZLENİCEK DİZİLER #1 2020 EN İYİ DİZİLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmetpyln
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 556
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetpyln

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
123
Minecraft
AhmetPyln

Discord:

AhmetPyln

Gerçekten kaliteli dizileri seçmişsin. Anlatımın da çok güzel fakat minicik bir pürüz var. İngilizce telaffuzlarına daha çok dikkat edersen sevinirim. Onun dışında videonu beğendim. Tebrikler, başarılar.

Diziler için çok teşekkürler, lakin ben kendi adıma konuşayim. Sadece zombi dizilerini izler ve hayran kalan bir insanım. Netflix'de ki zombi konseptli dizileri de tavsiye ederim izleyecek kullanıcılar için;

The Walking Dead,
Z Nation,

Gibi bir çok var, yakın zamanlarda yanlış hatırlamıyorsam The Walking Dead'in 10. sezonu Netflix'e eklendi. Lakin 8. sezondan sonra seslendirmelerde farklılık olduğu için, izlemeyi bıraktım. Çünkü alışmış bir şeyden sonra farklı ses tonları garip gelmeye başlıyor. Bu iki diziyi sizlere öneririm. Konu için ise teşekkürler, iyi forumlar dilerim.

Kendisine güzel dizi arayan arkadaşlar için iyi bir öneri videosu olmuş. Videoyu da beğeniyorum ;) <3

Güzel bir video olmuş, ellerinize sağlık.

Gerçekten kaliteli dizileri seçmişsin. Anlatımın da çok güzel fakat minicik bir pürüz var. İngilizce telaffuzlarına daha çok dikkat edersen sevinirim. Onun dışında videonu beğendim. Tebrikler, başarılar.
aynen biraz telaffuzda sıkıntı var düzeltmeye çalışıcaz yavaş yavaş

Diziler için çok teşekkürler, lakin ben kendi adıma konuşayim. Sadece zombi dizilerini izler ve hayran kalan bir insanım. Netflix'de ki zombi konseptli dizileri de tavsiye ederim izleyecek kullanıcılar için;

The Walking Dead,
Z Nation,

Gibi bir çok var, yakın zamanlarda yanlış hatırlamıyorsam The Walking Dead'in 10. sezonu Netflix'e eklendi. Lakin 8. sezondan sonra seslendirmelerde farklılık olduğu için, izlemeyi bıraktım. Çünkü alışmış bir şeyden sonra farklı ses tonları garip gelmeye başlıyor. Bu iki diziyi sizlere öneririm. Konu için ise teşekkürler, iyi forumlar dilerim.
teşekkürler yorumun için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl