Tanıtım Ölmeden Önce İzlemeniz Gereken Filmler (Spoilersız)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serpentina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.194
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serpentina

e-ze-he-e-le ve de aga-b
Elmaslar
453
Facebook
yo
X
ğ

Discord:

yo

Selamlar bugün sizlerle ölmeden önce izlemeniz ve izlemeniz halinde keşke hafızamdan silinse de tekrar izlesem dedirtecek filmleri kendi yorumlarımla birlikte paylaşacağım;

1600025166190.png

Er Ryan'ı Kurtarmak (Saving Private Ryan) +18: İzleyebileceğiniz en klasik ve en efsanevi askeri filmlerden bir tanesidir. Filmin konusu adından da belli olduğu gibi bir eri kurtarmak ama çoğu filmde olduğu gibi bir şeyler ters gidiyor. Üzerinden 22 sene geçmesine rağmen hala şu an çıkan bazı savaş konulu filmlere taş çıkartabilecek efektlere, kurgulara ve oyunculuklara sahiptir. Özellikle savaş/çıkartma sahnelerinde aşırı detaylar (figüranların oyunculuğu, ses efektleri vb.) olması bu filmi daha da izlenebilir ve efsanevi bir konuma getiriyor.

Oyuncular: Tom Hanks-Matt Damon-Edward Burns

1600025262190.png

Truman Show: Jim Carrey'nin oynadığı ve herkesin küçüklüğünde aklına takılan bir olayı (olay örgüsünü anlatırsam spoiler yersiniz) konu alan muhteşem bir filmdir. Konusundan biraz bahsetmem gerekirse Jim Carrey'nin canlandırdığı Truman Burbank kendi dünya düzenini kurmuşken kurduğu dünya düzeninde bir şeylerin yanlış gittiğini fark eder ve merakla sorunun ne olduğunu araştırmaya başlar. Bu filmi mutlaka izlemenizi öneriyorum zira Jim Carry'nin bir filme ne kadar renk katacağını merak etmiyor değilsinizdir herhalde :)

Oyuncular: Jim Carrey-Laura Linney-Ed Harris

1600025437105.png

Zincirsiz (Unchained) +18: Bu filmimiz birçok usta oyuncuyu barındıran ve fazla eski diyemeyeceğimiz (2012 yapımı) efsanevi bir western filmi. Film Amerika iç savaşından 2 yıl önce yani 1858 yılında Texas'da geçmektedir. O dönemlerde Amerika'da siyahi insanlara köle olarak davranıldığı için siyahi insanlar zulüm/işkenceye maruz kalıyor ve ticari mal olarak kullanılıyordu. Ama bu insanların içinden Django isimli bir adam intikam arzusuyla kendi ten renginden olmayan bir yoldaşla yola koyulur ve amacı doğrultusunda ilerler.
Eğer western bir film arıyorsanız size kesinlikle bu filmi önerebilirim zira yönetmeni ve yazarı Quentin Tarantino'dur.

Oyuncular: Jamie Foxx-Leonardo DiCaprio-Cristoph Waltz-Samuel L. Jackson

1600025605561.png

Sherlock Holmes: Romanlarını okumaya doymadığım, usta dedektif Sherlock Holmes'in Guy
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ritchie tarafından yeşil perdeye uyarlanmış halidir. Sir Arthur Conan Doyle'nin böylesine güzel ve gizemli hikayeleri okuyucularına yazıyla enjekte ederken bu usta dedektifin bir de filmi çıkarsa tahmin edebileceğiniz gibi favori film listemde yer alıyor. Filmin konusu doğa üstü zekaya sahip olan Sherlock Holmes'in Dr. John Hamish Watson ile yaptıkları dedektiflik işini bırakıp daha normal bir hayat sürebileceklerini kendilerini ikna etmiş bir durumdayken, gelişen olaylar neticesinde kendilerini bir olaylar zincirinde bulmasıyla son buluyor. Benim gibi dedektiflik romanı, dizisi ya da filmi hayranıysanız kesinlikle izlemeniz gereken bir ilk film.

Oyuncular: Robert Downey Jr.-Jude Law-Rachel McAdams

Son düzenleme:
Bende kesinlikle Platform adlı filmi izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. (+18)

Ben de kesinlikle Bird Box filmini izlemenizi öneriyorum, muazzam. (Bu arada gerçekten konunun hakkını vermişsin, helal olsun. Eline sağlık.)

Bir Türk filmi olsun isterdim. Mesela bizim için şampiyon kesinlikle izlenmesi gereken bir filmdir bence. Eline ve emeğine sağlık.

Bir Türk filmi olsun isterdim. Mesela bizim için şampiyon kesinlikle izlenmesi gereken bir filmdir bence. Eline ve emeğine sağlık.
Haklısın ama konuyu açarken aklımda sadece kült yabancı filmler vardı. Yorumun için teşekkür ederim.

Benden de birkaç öneri gelsin o zaman: Esaretin Bedeli, Yıldızlar arası ve Forrest Gump.

Truman Show cidden EFSANE bir yapım, izlemeyenlerin kesinlikle izlemesini öneriyorum.
Hem güleceksiniz hem üzüleceksiniz. Kısaca kaliteli bir yapım. Bu arada güzel liste olmuş, eline sağlık.

Yeşil Yol diyip geçerim.​

7. koğuştaki mucize bence bunuda listene alabilirdin izlerken defalarca kez gözlerimin sulandığı bir film duygusal yönü çok ağır ayrıca oyuncuların yaptıkları ufak mimikler ile biranda neyin ortaya çıktığını anlayamıyorsun​

The Old Guard adında bir film var, izlemenizi tavsiye ederim. Güzel bir aksiyon filmi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl