ilovemaju
mustafa_8907
sythelx_87746
Tertemiz görünüyor, mükemmel. Görüntü kirliliğinden başka bir şey değilmiş.
jamilaxd

benjamin17
mustafa_8907
Tabiki forumunda kazanması lazım, fakat burada kullanıcı mağdur oluyor, sırf reklam görmemek için minepass almakta gayet saçma kaçıyor, inşallah üzerinde çalıştığınız yeni reklam yönetimi bu soruna çare olur.Merhabalar
MC-TR üzerindeki reklam alanlarına oldukça yüksek bir talep bulunması nedeniyle mevcut alanlar aktif şekilde kullanılmaktadır.
Bahsettiğiniz yoğunluğun özellikle görsel açıdan rahatsız edici bulunabileceğini anlıyoruz. Bu noktada forumda zaten reklamsız kullanım seçeneği de mevcut. MinePass üyeliğine sahip kullanıcılar forum içerisindeki reklam alanlarını görmeden siteyi kullanabilmektedir. Bu, MinePass sisteminin mevcut ayrıcalıklarından biridir ve reklam yoğunluğundan etkilenmek istemeyen kullanıcılar için forum içerisinde sunulan doğrudan seçenektir.
Bunun dışında tarayıcıların kendi reklam engelleme özellikleri veya çeşitli reklam engelleyici eklentiler de kullanılabiliyor. Ancak bunların kullanımı tamamen kullanıcı tercihidir ve tarafımızca özellikle teşvik edilmemektedir. Çünkü forumda reklam veren kullanıcılar ve firmalar belirli bir görünürlük için ücret ödemektedir; reklamların engellenmesi doğal olarak bu görünürlüğü ve reklam verenlerin aldığı hizmeti etkileyebilmektedir.
Ek olarak forum reklamlarıyla ilgili çeşitli çalışmalarımız devam etmektedir. Belirli bir kullanıcı kesiminin mevcut reklam yoğunluğundan rahatsızlık duyduğunun farkındayız. Bu doğrultuda hem reklam verenlerin görünürlüğünü koruyacak hem de üyeler açısından daha dengeli bir kullanım sunacak yeni bir reklam yönetimi üzerinde çalışıyoruz.
İyi forumlar.

benjamin17
MerhabalarTabiki forumunda kazanması lazım, fakat burada kullanıcı mağdur oluyor, sırf reklam görmemek için minepass almakta gayet saçma kaçıyor, inşallah üzerinde çalıştığınız yeni reklam yönetimi bu soruna çare olur.
jamilaxd
Etkisi belli düzenli 5 aktif zor alırsın mc-tr reklamları ile gösterişten başka birşey değil örneğini çok gördük.Reklamı satarken analytics sistemi olmaması reklam verenin körü körüne para ödemesi demek üzgünüm :/
Brave brovser kullanıyorum youtubede reklam göstermiyor mc-tr de niye görüyorum reklam engelleyici aşan kod niye ekliyorsunuz rahatsız olmasam braveden girmem zaten. Forum öldü ölecek herkes menfaat için burda kimse gireyimde forumda birilerine yardım edeyim diye düşünüp gelmiyordur benim gibi bu gidişle bende girmicem herhalde bbb de bile ücretsiz ilan açabiliyoruz ve bbb de 380₺ premium üyelik mc-tr mi daha çok müşteri kazandırıyor bbbmi saçma saçma işler hala onaylı satıcı almadım sistemi adam edin ya diğer forumlarda talep açmadan veriyorlar burda satış iznine ayrı reklamına ayrı para ödüyoruz genede katkısı düşük (yok).Merhabalar
MinePass tarafını yalnızca “reklam görmemek için ücret ödemek” şeklinde değerlendirmek doğru olmaz. Mantık olarak YouTube ve YouTube Premium yapısına benzer şekilde düşünebilirsiniz.
Forumun standart kullanımı ücretsizdir ve reklamlar bu yapının gelir kaynaklarından biridir. MinePass ise reklamsız kullanımın yanında farklı ayrıcalıklar sunan ücretli bir üyelik sistemidir; reklamların kaldırılması bu ayrıcalıklardan yalnızca bir tanesidir.
Reklam yoğunluğu konusunda yaptığınız eleştiri ise ayrı bir konu. Bu tarafta hem reklam verenlerin görünürlüğünü hem de üyelerin kullanım deneyimini daha dengeli tutacak yeni reklam yönetimi üzerinde çalışıyoruz.
İyi forumlar dilerim!

benjamin17
jamilaxd
Şunada cevap verirmisiniz.bbb de bile ücretsiz ilan açabiliyoruz ve bbb de 380₺ premium üyelik mc-tr mi daha çok müşteri kazandırıyor bbbmi saçma saçma işler hala onaylı satıcı almadım sistemi adam edin ya diğer forumlarda talep açmadan veriyorlar burda satış iznine ayrı reklamına ayrı para ödüyoruz genede katkısı düşük (yok).
Merhabalar,
Brave veya farklı reklam engelleyicilerin başka platformlarda hangi reklamları engellediği, MC-TR üzerindeki reklam sisteminin de aynı şekilde çalışması gerektiği anlamına gelmiyor. Sitelerin reklam altyapıları ve kullanılan gösterim yöntemleri birbirinden farklı olabilir.
Mevcut sistemleri beğenmemeniz veya başka platformların sistemlerini daha uygun bulmanız elbette kendi tercihinizdir. Ancak “forum ölüyor”, “kimse yardım etmek için gelmiyor” gibi genellemelerin forumun tamamını yansıttığını düşünmüyoruz.
Reklam yoğunluğuyla ilgili eleştirinizi zaten aldık ve bu konuda çalışmalarımızın devam ettiğini de belirttik. Aynı noktaları farklı başlıklarla veya cümleler ile tekrar tartışmanın anlamı yok.
İyi forumlar dilerim!
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!