Öldürünce Title Managerde yazma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TTemuz

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Merhaba arkadaşlar. Benim tam istediğim şey PVP'de birisini öldürünce titlemanagerde ekranda

ŞU şunu şu kalple öldürdü yazsin ama ölende de öldürendede yazsin skript bilgim olmadı için yardım istiyorum sizten saol şimdiden c:

öncelikle title managerla yazman biraz ekran kirliliği yapar pek tavsiye etmem yani ama gerçekten istiyosan buyur:
PHP:
on death:
    if attacker is player:
        if victim is player:
            send attacker title "&6&lSUNUCU ADI" with subtitle "&a%attacker% , %victim% adli kisiyi %attacker's health%&4❤ ile katletti." for 2 seconds
            play "LEVEL_UP " to attacker at volume 3
            send victim title "&6&lSUNUCU ADI" with subtitle "&a%attacker% , %victim% adli kisiyi %attacker's health%&4❤ ile katletti." for 2 seconds
            play "ENDERMAN_HIT" to victim at volume 3
            heal attacker

öncelikle title managerla yazman biraz ekran kirliliği yapar pek tavsiye etmem yani ama gerçekten istiyosan buyur:
PHP:
on death:
    if attacker is player:
        if victim is player:
            send attacker title "&6&lSUNUCU ADI" with subtitle "&a%attacker% , %victim% adli kisiyi %attacker's health%&4❤ ile katletti." for 2 seconds
            send victim title "&6&lSUNUCU ADI" with subtitle "&a%attacker% , %victim% adli kisiyi %attacker's health%&4❤ ile katletti." for 2 seconds
            heal attacker
hemen deniyorum saol

rica ederim bu arada gerekli skript addon larınıda eksik etme ve hataları bana söyleyebilirsin çıkarsa
tamam c:[DOUBLEPOST=1501334026,1501333103][/DOUBLEPOST]
PHP:
on death:
    if attacker is player:
        if victim is player:
            heal attacker
çalışmadı

gerekli skript addonlarını kurdunuzmu ? çünkü skriptte bir hata yok

Sorununuz çözüldüyse lütfen belirtiniz.

şaun olmadı plleri güncelliycem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl