Öldürdüğün moblardan para kazan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan linklux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 862
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

linklux

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
16
Minecraft
Shinga

Discord:

! ??????#9102

Parasını istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz

2019-01-24_18.16.21.png
Kod:
# Öldürme Ödülü Skript
#
#
#
#
#
#
#
#
# Skript Başlangıcı
on death:
        attacker is a player
        if victim is a zombie:
                add 15 to the attacker's account
                message "<dark gray>Zombi Öldürdüğün İçin <*>+15$ <dark gray>Kazandın" to the attacker
        else:
                if victim is a zombie pigman:
                        add 25 to the attacker's account
                        message "<dark gray>Zombi Domuz Adam Öldürdüğün İçin <*>+25$ <dark gray>Kazandın" to the attacker
                else:
                        if victim is a skeleton:
                                add 20 to the attacker's account
                                message "<dark gray>İskelet Öldürdüğün İçin <*>+20$ <dark gray>Kazandın" to the attacker
                        else:
                                if victim is a wither skeleton:
                                        add 30 to the attacker's account
                                        message "<dark gray>Wither İskeleti Öldürdüğün İçin <*>+30$ <dark gray>Kazandın" to the attacker
                                else:
                                        if victim is a cave spider:
                                                message "<dark gray>Mağara Örümceği Öldürdüğün İçin <*>+15$ <dark gray>Kazandın" to the attacker
                                        else:
                                                if victim is a enderman:
                                                        add 30 to the attacker's account
                                                        message "<dark gray>Enderman Öldürdüğün İçin <*>+30$ <dark gray>Kazandın" to the attacker
                                                else:
                                                        if victim is a spider:
                                                                message "<dark gray>Örümcek Öldürdüğün İçin <*>+15$ <dark gray>Kazandın" to the attacker
                                                        else:
                                                                if victim is a blaze:
                                                                        message "<dark gray>Blaze Öldürdüğün İçin <*>+25$ <dark gray>Kazandın" to the attacker
                                                                else:
                                                                        if victim is a creeper:
                                                                                message "<dark gray>Creeper Öldürdüğün İçin <*>+20$ <dark gray>Kazandın" to the attacker
                                                                        else:
                                                                                if victim is a endermite:
                                                                                        add 5 to the attacker's account
                                                                                        message "<dark gray>Endermite Öldürdüğün İçin <*>+5$ <dark gray>Kazandın" to the attacker
                                                                                else:
                                                                                        if victim is a ghast:
                                                                                                message "<dark gray>Ghast Öldürdüğün İçin <*>+20$ <dark gray>Kazandın" to the attacker
                                                                                        else:
                                                                                                if victim is a magma cube:
                                                                                                        message "<dark gray>Magma Küp Öldürdüğün İçin <*>+15$ <dark gray>Kazandın" to the attacker
                                                                                                else:
                                                                                                        if victim is a shulker:
                                                                                                                add 35 to the attacker's account
                                                                                                                message "<dark gray>Shulker Öldürdüğün İçin <*>+35$ <dark gray>Kazandın" to the attacker
                                                                                                        else:
                                                                                                                if victim is a silverfish:
                                                                                                                        add 5 to the attacker's account
                                                                                                                        message "<dark gray>Gümüşbalık Öldürdüğün İçin <*>+5$ <dark gray>Kazandın" to the attacker
                                                                                                                else:
                                                                                                                        if victim is a witch:
                                                                                                                                message "<dark gray>Cadı Öldürdüğün İçin <*>+25$ <dark gray>Kazandın" to the attacker
                                                                                                                        else:
                                                                                                                                if victim is a ender dragon or wither:
                                                                                                                                        add 2260 to the attacker's account
                                                                                                                                        message "<dark yellow>%victim% Öldürdüğün İçin! <*>+15$ <dark yellow>Kazandın" to the attacker
#
#
#
# Skript Sonu.

Son düzenleme:
resim ekleseniz daha iyi olur ve konu düzeni hiç yok

Bu kadar uzun yapmaya gerek yoktu yinde başarılar

Güzel bir skript, güzel bir pvp için olabilir eşyaları parayla satarak dahada hırs arttırabilir.

Klasik olsada güzel paylaşım. Ellerine sağlık.

Güzel ve yararlı bir skript olmuş. Daha güzel skriptlerini bekliyoruz.

<dark gray> , böyle yapmana hiç gerek yoktu Skript zaten Minecraft renk kodlarını desteklemekte. Kendini geliştirmen dileğiyle...

<dark gray> , böyle yapmana hiç gerek yoktu Skript zaten Minecraft renk kodlarını desteklemekte. Kendini geliştirmen dileğiyle...

Evet bunu biliyorum ama farklı olsun istedim :) Değerli yorumunuz için teşekkürler.

else kısımlarını yazmana gerek yok. Koşullarını alt alta ekleyebilirsin. Böylece sağa kaymış olmaz olur.
Kod:
if attacker is zombie:
    #do
if attacker is creeper:
    #do
if attacker is zombie pigman:
    #do
#do
Kendini geliştirmen dileğiyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl