Bulundu Öldüğü An Spectator Geçme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NotChan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 533
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NotChan

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Channel_Find

Discord:

chanc2

Merhaba arkadaşlar lavyükseliyor die bir sunucu yapıyorum fakat diyelimki arkadaş lavyükseliyorda adamı oldurdu öldürdüğü an consol onu spectator yapsın ve izlesin öyle olmasını istiyorum ama yapamadım yardımcı olacak varsa şimdiden teşekkürler

Eklentinizin ismini söyleyebilir misiniz?

Kod:
on death:
      execute console command "gamemode spectator %player%"

Bu skripti deneyebilirisiniz.

Kod:
on death:
      execute console command "gamemode spectator %player%"

Bu skripti deneyebilirisiniz.
Arkadaşın attığı skripte birsürü gereksiz işlem var on death: eventi bütün 2 canlı varlıkları tetikler stacklenen mob vs. Ve ayrıca konsola komut uygulamakta lag yapar bu skript kullanmanız daha iyi:
Kod:
death of a player:
    set victim's gamemode to spectator
Veya KteRising adlı plugini indirip full otomatik yapabilirsiniz tek kötü tarafı kitlerin ayarlanmamasıdır birazcık skriptle entegre edersen oylama sonucu kit yapabilirsin ben öyle yaptım.

Arkadaşın attığı skripte birsürü gereksiz işlem var on death: eventi bütün 2 canlı varlıkları tetikler stacklenen mob vs. Ve ayrıca konsola komut uygulamakta lag yapar bu skript kullanmanız daha iyi:
Kod:
death of a player:
    set victim's gamemode to spectator
Veya KteRising adlı plugini indirip full otomatik yapabilirsiniz tek kötü tarafı kitlerin ayarlanmamasıdır birazcık skriptle entegre edersen oylama sonucu kit yapabilirsin ben öyle yaptım.
Gereksiz işlem demek biraz yanlış olurda evet bütün canlıları kapsıyor bu skript. Düzeltme için teşekkürler

Kod:
on death of a player:
    set {_player} to victim
    set {_cause} to last damage's attacker
    if {_cause} is not a player:
        stop
    message all "Oyuncu {_player} tarafından öldürüldü!"
    set {_cause} to name of {_cause}
    wait 1 tick
    execute console command "/gamemode spectator {_player}"
    broadcast "{_player} şimdi spectator moduna geçti ve {_cause} tarafından izleniyor."
Belki işine yarar ama hiç test etmedim dediğin tam olarak bu galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl