Barslan
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- Barslan09
OldLife RYO
.Merhaba Sn. Okuyucu,
Benim Adım Batuhan Hazırlık aşamasında olan sunucum için bana katılır mısın ?
O zaman tam yerindesiniz, Yıllardır Minecraft'da sunucu açar ve yönetirim.
Bir çok projede yer almış ve tecrübeli birisiyim, sizde bana dahil olmak için Mesaj Atabilirsiniz.
ALIM YAPILACAK YETKİLER;
Reklamcı Ekibi
Sunucunun Reklamını en iyi şekilde yapıp oyuncu çekmeye çalışır ve başarırsa duruma göre hediyeler verilebilir.(ALIM KİŞİ SAYISI : 5 )
Rehber Ekibi
Sunucu hakkında oyuncuların sorularını cevaplayacak rehber.(ALIM KİŞİ SAYISI :2 )
Destek Ekibi
Sunucuda bulunana problemleri çözmeye odaklı çalışacak ve oyuncuların problemlerini halledicek bir ekip.(ALIM KİŞİ SAYISI :2 )
Discord Sorumlusu
Disocrd üzerinde ki hataları düzenlemeleri yapıcak.(ALIM KİŞİ SAYISI :1 )
Builder Ekibi
Sunucu içerisinde map düzenleme ve sıfırdan inşa yapıcak bir ekip.(ALIM KİŞİ SAYISI :3 )
Yönetim Sorumlusu
Yukarıdaki Yetkilerden Sorumlu bir kişi.[Zamanla güvendiğim bir kişiye verilecektir.(ALIM KİŞİ SAYISI :1 )]
Alımlar kapanmıştır
.Merhaba Sn. Okuyucu,
Benim Adım Batuhan Hazırlık aşamasında olan sunucum için bana katılır mısın ?
O zaman tam yerindesiniz, Yıllardır Minecraft'da sunucu açar ve yönetirim.
Bir çok projede yer almış ve tecrübeli birisiyim, sizde bana dahil olmak için Mesaj Atabilirsiniz.
ALIM YAPILACAK YETKİLER;
Reklamcı Ekibi
Sunucunun Reklamını en iyi şekilde yapıp oyuncu çekmeye çalışır ve başarırsa duruma göre hediyeler verilebilir.(ALIM KİŞİ SAYISI : 5 )
Rehber Ekibi
Sunucu hakkında oyuncuların sorularını cevaplayacak rehber.(ALIM KİŞİ SAYISI :2 )
Destek Ekibi
Sunucuda bulunana problemleri çözmeye odaklı çalışacak ve oyuncuların problemlerini halledicek bir ekip.(ALIM KİŞİ SAYISI :2 )
Discord Sorumlusu
Disocrd üzerinde ki hataları düzenlemeleri yapıcak.(ALIM KİŞİ SAYISI :1 )
Builder Ekibi
Sunucu içerisinde map düzenleme ve sıfırdan inşa yapıcak bir ekip.(ALIM KİŞİ SAYISI :3 )
Yönetim Sorumlusu
Yukarıdaki Yetkilerden Sorumlu bir kişi.[Zamanla güvendiğim bir kişiye verilecektir.(ALIM KİŞİ SAYISI :1 )]
Alımlar kapanmıştır
Son düzenleme: