Okulların durumu ? / Vakalar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enderyılmaz

Kızılsakal Kızıltaş?
Elmaslar
343
Minecraft
RuhunGenciVEVO
Facebook
Enderhrrrrrr
X
Enderhrrrrrr

Discord:

Ender#2000

1 : Okullar

Günümüzde Covid-19 adlı bir virüs var bu virüs bizi her yönde ciddi anlamda etkiledi bunun en ciddi etkilerinden biri okullar oldu. Okulların tatil olması binlerce on binlerce yüz binlerce milyonlarca öğrenciyi etkiledi bu konu hakkında yorumunuz nedir? Sizce okullar açılacak mı 21 Eylül'de açılmayacak mı?

2 : Vakalar

Bildiğiniz üzere sağlık bakanlığı her gün belli saat de vaka tablosu yayınlıyor ve eskiden iyileşen sayısı vaka sayısının neredeyse 2-3 katı iken şu anda durum tam tersi oldu ölen sayısı 20 - 30 iken 50 - 60 ları bulmaya başladı bu konu hakkında yorumunuz nedir? Bu bizi nasıl etkilicek sokağa çıkma yasakları gibi yasaklar sizce tekrar gelecek mi?

Beyler bayanlar hepinizin yorumlarını bekliyorum bakalım nasıl fikirler/yorumlar/ihtimaller çıkacak

Okullar açılacak diyorlar ama bu durum fazla sürmez sanıyorum açıldıktan 1-2 ay sonra tekrar kapanır. Şanssız bir döneme girdik çünkü 1 senemiz çöp oldu :)

Okullar açılacak diyorlar ama bu durum fazla sürmez sanıyorum açıldıktan 1-2 ay sonra tekrar kapanır. Şanssız bir döneme girdik çünkü 1 senemiz çöp oldu :)
1-2 ay degıl 1-2 hafta bence :D

Okul açılsın da birkaç işimiz var halledelim.

Okullar açılsın bence hayat düzene giriyor okul sayesinde

Bence okullar bu yıl açılmamalı ve internetten ders görülmeli.
İnsanların zaten psikolojisi bozuluyor virüs yüzünden.
Okula gidip de kimsenin rahat rahat ders göreceğini sanmam.
Şahsen ben tedirgin olurdum kimin virüs olup olmadığı belirsiz.

Eğitim bakanının bu aceleci tavrını hiç anlamıyorum.
Çocukların sağlıgı bu kadar önemliyken okulda her yıl 3-4 kere sağlık ile ilgili konuşmalar yapılırken bu dönemde okulun açılma kararı saçma.​

Eğitim bakanının bu aceleci tavrını hiç anlamıyorum.
Çocukların sağlıgı bu kadar önemliyken okulda her yıl 3-4 kere sağlık ile ilgili konuşmalar yapılırken bu dönemde okulun açılma kararı saçma.​
Bence okullar bu yıl açılmamalı ve internetten ders görülmeli.
İnsanların zaten psikolojisi bozuluyor virüs yüzünden.
Okula gidip de kimsenin rahat rahat ders göreceğini sanmam.
Şahsen ben tedirgin olurdum kimin virüs olup olmadığı belirsiz.
Çok haklisiniz zaten 21 eylulde sadece 8 ve 12lere açılacakmış

Okulların 21 Eylül'de açılmayacağına kesin gözle bakıyorum. Tabii, keşke bu durum özel okullar için de geçerli olsa... (2 gün yüz yüze yapıyorlar.)

1599121964793.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl