Okulların açılması ne kadar gerekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EnesE

Mad?
Elmaslar
169
Minecraft
Girrk

Discord:

Enes?#3565

1615627826735.png

Sizce normalleşmeye adım olarak yukarıda gördüğünüz okulların açılması (özellikle yüksek riskte okul / sınav olması ) mantıklı bir karar mı ? Şahsi görüşümü sorarsanız bizzat okula gidip sınav olan birisi olarak söylüyorum otobüslerde sosyal mesafe sıfır , okulda sosyal mesafe sıfır , (sınav kağıdını dağıtan hocalar kağıdı yalıyor ?) sadece 1 haftaya vaka tablosuna bakın derim :D

Vakalar sürekli artıyor ve online eğitim yüz yüze olduğu kadar verimli değil sınav olmamalı fakat artık olan oldu bile sadece 1 sınavım kaldı :D

Bende okula toplu taşıma ile gidiyorum sosyal mesafe gerçekten yok haklısın.

Bakan CNN Türk'te dünya geneli oranlarla konuştu ve o oranlara göre bu yapılanlar haklı. Çoğu Avrupa ülkesinin okulları ya tam açık yada kısmen açık, bizde de kısmen açık. Yayına CNN Türk'ten ulaşabilirsiniz.

Çoğu Avrupa ülkesinin okulları ya tam açık yada kısmen açık, bizde de kısmen açık.
Türkiye'yi Avrupa ülkeleriyle kıyaslayacaksak kıyaslamaya başlayalım, ama kazananın Türkiye olacağını hiç sanmıyorum; diğer ülkelerden de sadece okulların açılmasının örnek alınması başka bir konu.

Şuanda Türkiye'de uygulanan yöntem: Sürü bağışıklığı. Dolayısıyla ne kadar yayabilirlerse virüsü o kadar yayacaklar, verilen tepkiler yöntemi doğru uyguladıklarını gösteriyor ama yöntemin doğruluğu muamma

Türkiye'yi Avrupa ülkeleriyle kıyaslayacaksak kıyaslamaya başlayalım, ama kazananın Türkiye olacağını hiç sanmıyorum; diğer ülkelerden de sadece okulların açılmasının örnek alınması başka bir konu.

Şuanda Türkiye'de uygulanan yöntem: Sürü bağışıklığı. Dolayısıyla ne kadar yayabilirlerse virüsü o kadar yayacaklar, verilen tepkiler yöntemi doğru uyguladıklarını gösteriyor ama yöntemin doğruluğu muamma
Avrupa örnek alınarak bu tarz bir açılma yapılıyor denebilir. Dediğine göre bir sürü ülkede okullar yüz yüze eğitime geçmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl