Okullardaki en saçma 4 olay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YaramazLimon

FORUMU BIRAKTI (GERI DONECEK)
Elmaslar
279
1.Olay: 12 ders işlenir sonra öğrencilere çalışın eve gidince denir bizim zaten kafamız 5 dersten sonra 2 şişe bira içmiş gibi oluyor 4 ders olsun günde 300 küsür gün yerine 400 küsür gün okula gidelim daha iyi :D

2.Olay: Bir pisliğin gelip senden haraç kesmesi bana borcun var diye gerçekten saçma kendini savunamayan öğrencilere yaptıkları bir pislik sadece.

3.Olay: Derse giren seksi bir biyoloji hocasının arkasına bakmak sapığh'mısınız olum siz ?

4.Olay: Müdürün öğrencileri okul çıkışında sigara içiyolar diye odalarına çağırmaları sanane hocam içerlerse içsinler kendilerine zarar veriyolar kendisi içer ama öğrencilerede içer diye kızar.

1.) İki birada senin kafan öyle oluyorsa vodkanın kokusunu alır almaz sızarsın sen. Günde 20 soru çözmek çok zor değil bence.

2.) Haraç kesen adamlar 90'ların sonunda azalarak bittiler diye biliyordum :/

3.) Yok, erkeğiz. Freud oku, ufkun açılsın biraz.

4.) Asayiş sağlanması lazım malesef. Çıkışta o toplaşan adamların içtiği sigara dumanı kümülüs oluyor geberiyoruz çıkarken okuldan.

ciddi ciddi 2. olay var mı :/

olum ne diyonuz siz 8. sınıftaydım şimdi liseye geççem neyse adamda sigara,içki,çakmak gazı,tiner her şey vardı herkesten haraç kesiyordu hani şu 50 kuruş var mı diyenlerden ben o yüzden kantine ilk teneffüs hemen giderdim adamlar pis okulda bir şey yapmaz çıkışta toplu öperler

olum ne diyonuz siz 8. sınıftaydım şimdi liseye geççem neyse adamda sigara,içki,çakmak gazı,tiner her şey vardı herkesten haraç kesiyordu hani şu 50 kuruş var mı diyenlerden ben o yüzden kantine ilk teneffüs hemen giderdim adamlar pis okulda bir şey yapmaz çıkışta toplu öperler
cool story qnq

O 2.maddeyi yapan elemanlar genellikle bizde olduğu gibi yurtta kalan evcileri para kaynağı gibi gören elemanlar ben yapmadım da arkadaşlar yapardı baya

Onlar adına bir :0sevın:

1- Hergün okulda gördüğün derslerin hepsini çalışmak zorunda değilsin. Bir program hazırlayıp sırasıyla ya da anlama oranına göre derslerini çalışırsın. Bir günde tüm dersleri çalış diye bir zorunluluk yok. Bu kadar zayıfsan zaten okumaman lazım. Git gir bir tekstile, en azından ailen olgunlaştığını görsün.

2- O insanlar artık yok. Borç isteyenler ürüyor artık. Haraç kesme gibi bir olay benim okulumda bile yok. (240 puanla bile girebileceğin bir okuldur kendisi). Borç isterler, verirsin, ama geri ödemezler. Ya da geç öderler. Bunun dışında kendisini önündeki kişiden üstün gören, ya da tam bir korkak olduğu halde arkasında kendisini korduğunu düşünen insanlar olduğu için bir yerleri havada olan her gereksiz canlı bunu yapar.

3- Erkeğiz biz. Din hocamız kadın bile olsa arkasına bakarız.

4- Kendileri de aynı şeyi yapıyor. Boşver.

5- We are able to learn more from a 15-minute YouTube video than an entire class

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl