Okullar Açılıyor! Peki Sen Ne Düşünüyorsun?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RebelZone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.683

RebelZone

Anam! Lav Yaktı Beni
Elmaslar
1.680

GİRİŞ BÖLÜMÜ

Merhabalar Bugün ki konumuz başlıkta belli zaten o zaman uzatmadan hemen konumuza geçelim

Ayraçb.png

kisspng-schoolyard-drawing-cartoon-school-building-material-png-5a95d904b20f63.5927766715197698607293.jpg

Ayraçb.png

OKULLAR AÇILIYOR PEKİ SEN NE DÜŞÜNÜYORSUN?

Milyonlarca kişi okula gidiyor ve 15 günlük bir tatil oldu. Bazılarına göre kısa bazılarına göre uzun bile olan tatile girerken iyi kötü karneler alındı. İyi karne aldım diye seviniyorsanız bence daha erken çünkü yarın yani 4.02.2019 tarihinde 2. dönem başlıyor. Bakalım bu sefer nasıl karneler olacak. Kötü olanlarda bence 130 gün dişini sıksın ve derslerine gayret göstersin zaten sonra 90 gün boyunca istediğini yapabilir. Umarım herkes için güzel bir dönem olur ve mutlu bir dönem geçirmeniz dileğiyle. Birçok kişi tatil bittiği için üzülüyor fakat eğitim olmadan hiç bir şey olmaz. Her neyse uzatmayalım peki siz Okulların açılması hakkında ne düşünüyorsunuz? bana kalırsa umarım hızlı geçer ve daha iyi olmak için çalışacağım bu nedenden forumda aktifliğim düşecektir fakat tamamen bırakmayacağım.

Ayraçb.png

GrafikT.png

Ayraçb.png

BİTİŞ BÖLÜMÜ

Umarım konuyu sevmişsinizdir güzel bir eğitim dönemi geçirmeniz dileğiyle görüşmek üzere

Ekli dosyalar

• mc-tr.png
    mc-tr.png
    84,5 KB · Görüntüleme: 120
  • Ayraçb.png
    Ayraçb.png
    1,1 KB · Görüntüleme: 24
Moderatör tarafından düzenlendi:
Keşke hemen bitse...

Niye okuldan kaçıyorsunuz ki(Sevmemek anlamı)? Okula ilim öğrenmek için gidiyorsunuz zaten. Ha istemiyorum derseniz büyük ihtimal bir arkadaşım gibi siz de ileride bir suça karışırsınız. Elinizde bir şans var ve bu şansı en iyi şekilde kullanabilmeniz için de birçok yolunuz var.

Niye okuldan kaçıyorsunuz ki(Sevmemek anlamı)? Okula ilim öğrenmek için gidiyorsunuz zaten. Ha istemiyorum derseniz büyük ihtimal bir arkadaşım gibi siz de ileride bir suça karışırsınız. Elinizde bir şans var ve bu şansı en iyi şekilde kullanabilmeniz için de birçok yolunuz var.
Padişahım çok haklısınız bilgi için gidilir fakat bazıları belli nedenlerden sevmiyor.

Benim okul yok ağlayın .D

2 Dönem daha çabuk geçiyor . Açılması iyi olacak sıkılıyordum evde :)

Soul, dostum haklısın ama şöyle bir sıkıntı var,
Ben okula gitmeyi seven birisiyim ve okula ilim öğrenmeye gidiyorum. Ama benim gibi öğrenmek isteyenler boş beleş takılan insanlar tarafından rahatsız ediliyor. Dersde hoca sus demekten ders işleyemiyor. Ha birde öğretmenlerin lanet olasıca " Kurunun yanında yaş da yanar " mantığı yüzünden gidiyoruz.

Sıkıntılar giderilse, 1. olacağız.
İyi Forumlar

Elinizdeki bu şansı değerlendirin. Pişman olursunuz.

Bilgi edinmek güzel ancak çevrende ki insanlar nedeni ile okuldan tiksinmek kötü bir şey.

Aslında hem mutlu, hemde üzgünüm. Mutlu olma sebebim birçok arkadaşımı özlemiş olmam ve okuldan basketbol oynayan çok fazla kişi olması. Üzgün olma sebebim ise haliyle derslerin sıkıcılığı. Fakat ne yapalım, okula gitmezsek de cahil olup çıkarız. Aynı ülkemiz de çoğu kişinin bulunduğu konum gibi. Okula giderek bakış açınızı değiştirirsiniz dostlarım. Sonuçta okula gitmeyen bir kişi bilgisayarın nasıl yapıldığıyla ilgilenmez, önüne sunulanı kullanır sadece.

Staj başlıyor hiç acilmasa ama ucunda 500 TL var

Okumak iyidir :D bazıları için hapisdir okul 4+4+4 yıl mecburdur okula gitmeye yani hapise gitmiş gibi olur.
Okumak istemeyenler için çiftçiliği öneririm çünkü 10-20 yıl sonra kıtlık gelecektir.Bir çiftçi Memurdan fazla kazanacaktır.Okuyacağım Diyorsanız Doktorluk Eksiğimiz var neden yurdışından alalım ki siz varken :).

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl