:Dsen okuldan kaçma okul senden kaçsın
larayasar
Cremranyec78
smojka
:DBir gün öğleden sonra ders boştu. Biz de 2 kişi kaçalım dedik. Tam okulun arkasından kaçmışken teki sizi hojaya di... diye bağırdı ama sonunu duyamadım. Sonra yolun yarısında emin olamayıp geri döndük. Sorduğumuzda söylememişti. Bir daha kaçalım dedikten sonra zil çaldı...
:DOkula sivil kıyafetle girmiştim, elimi kolumu sallayarak çıktım. Düşündüğünüz kadar zor değil .d
:D2 gün önce arkadaşlarla anlaştık çıktık demir parmaklıklardan atlayacağız kararlaştırdık. Tam atlayacakken "oğlum!" diye bir ses duyduk ve hızlandık arkamızı döndüğümüzde güvenlik geliyordu. Hızlıca atlamaya çalışırken arkadaş ceketini taktı demir parmaklığa yırtıldı ve 2 3 saatimizi terzide geçirdik boşuna kaçmış olduk....
:DOkuldan kaçma anım yok da boş ver onu şimdi öğretmen zili çalmış sınıfa doğru yürüyorum baktım hoca arkamdan geliyor, yavaş yavaş hızlanmaya falan başlıyor. Dedim ki içimden "Niye?". Baktım tempolu falan koşmaya başlıyor baya koşuyor yani bende az hızlandım hocayla aynı yürüyünce bir hoş. Meğer sınıfa benden önce gidip beni derse gelmedi yazacak uyanık biz bunla bir yarışa giriyoruz var ya aman tanrım paldır küldür koşuyor mübarek atlet gibi oldu bir eksi atacak diye. Her neyse sonra sınıfa bir girişimiz var sınıftakilerle bir gülmüştük. Heyt be. Ne günlerdi...
:DOkuldan kaçma anım yok da boş ver onu şimdi öğretmen zili çalmış sınıfa doğru yürüyorum baktım hoca arkamdan geliyor, yavaş yavaş hızlanmaya falan başlıyor. Dedim ki içimden "Niye?". Baktım tempolu falan koşmaya başlıyor baya koşuyor yani bende az hızlandım hocayla aynı yürüyünce bir hoş. Meğer sınıfa benden önce gidip beni derse gelmedi yazacak uyanık biz bunla bir yarışa giriyoruz var ya aman tanrım paldır küldür koşuyor mübarek atlet gibi oldu bir eksi atacak diye. Her neyse sonra sınıfa bir girişimiz var sınıftakilerle bir gülmüştük. Heyt be. Ne günlerdi...
:D
Okuldan kaçmak sayılır mı? Bilmem. Bu olay dün yaşandı. 9. Ders ( Kurs ) saat geç olduğu için okuldan gitmek istedim. Hocalar çıkartmadı. Bende gözlüklü birisiyim. Sınıf giriş katında gözlüğümü cebime koydum. Önce çantamı camdan aşağı attım. Daha sonra kendim atladım. Allahtan beynim bi yerim dağılmadı. Şanslıydım giriş katı dediğime bakmayın. Evinizin tavanı kadar yükseklikten atladığımı düşünün. Yani şanslıydım. Daha sonra arka çıkış kapasından kaçtım. Olay budur!
:DBize lise sonda üniversiteden tanıtım için rektörler gelip gelecek hakkında ki mesleklerden vesaire bahsediyorlar . Ve bu saatleri sen seçiyorsun yani hangi ders rektörle konuşmak istersen o ders müdürden kağıt alıp gidiyorduk , bu bize verdiği kağıdı gibi fotokopi çektirdik . 50-60 tane imza kolay Koray ve arkadaşları bütün gün izin alıp imzayı çakıp hocaya havalı bir şekilde veriyor . Sonuç olarak okulumuza gelen hiç bir okula gidemedik , daha iyisi diyemem ama kötüsü değildi . O kesin üniversiteye böyle hazırlandım işte :D
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!