Sol Reklam
Sağ Reklam

Okuldaki Bir Anınızı Paylaşın

G

Garp

Ziyaretçi

MC-TR.jpg

Okuldaki Bir Anınızı Paylaşın

Geçen günlerde okulun arkasında maç yapıyorduk (Beden eğitimi dersinde.) ve okulumuzun beden eğitimi öğretmeni (Serdar hoca.) bizden topu istedi. Topu istemesinin nedeni zilin çalma saatinin gelmesi idi. Serdar hoca topu istediği zaman top Volkan adındaki arkadaşımın ayağında idi. O sırada Serdar hoca "Oğlum topu atın!" diye bağırmasının ardından bende Volkan'a "Volkan!" diye bağıracaktım fakat ağzımdan "Serdar!" diye çıktı. O an ben ne dediğimi anlayamadım bile.
Daha sonra Serdar hoca ile ufak bir sohbetimiz oldu :'D:'D. Serdar hoca tam bizim kafadan hoca.


Evet sıra sizde okuldaki bir anınızı paylaşmaya hazır mısınız?
 

Dagon

Here we go again..

Discord:

dagon#7828

Katılım
31 Aralık 2017
Mesajlar
580
Elmaslar
1.147
Puanlar
16.070
Yaş
25
Bizim arkadaşlar sayko falan geçen Kafalar kanalının serisi olan Kral & Vezir oynayalım dedik falan işte neyse bene biraz şanslıyımdır Kral oldum.
Bir arkadaş var emir onun sevdiği kızın sınıfa yolladık, Kerimcan Durmaz Vur bana söyledi kız bundan soğudu çocuk bizle küstü :D
 

Anathory

M & A | Tasarımdan animasyona her türden hizmet!
Emektar

Discord:

Anathory#8248

Katılım
17 Temmuz 2018
Mesajlar
890
Elmaslar
1.293
Puanlar
7.530
Matematikte uyuyordum sonra bizim çok şerefli arkadaşlarımızdan biri hocaya Neco uyuyor demiş. Hoca beni uyandırdı sonra birde soru sordu, derste uyuyordum soruyu nasıl çözeyim yav. Sonra baya bir kızdı hem bana hem sınıfa.

1-2 ders geçti ama benim içimde hala intikam alevleri yanıyor. Edebiyatta hoca o çok şerefli arkadaşlarımızdan birine paragraf okutuyordu. Bende dedim goş Necati şimdi senin sıran. O okuyo bende fısıltılarla kulağına şeytani kelimeler fısıldıyorum. Güle güle okudu arkadaşcığım, sonra hocada buna sözlü sıfır verip velisini çağırttı. Üstelik olayı benim yapmama rağmen rahat rahat uyumaya devam ettim.

Buda böyle çok şerefli bir anımdır.
 
Son düzenleme:
U

Unknownloce

Ziyaretçi
Eskiden bir akım vardı. Hani bir kişi, bir kişinin omuzlarına oturuyor, diğer kişi ise omuzlarına oturan kişinin ayaklarını tutuyor, ortadaki kişide dönüyor. İşte ben en alttaki ayaklarını tutan kişiyim. Baya döndük nasıl olduysa kapıdan kolidora çıktık. Nöbetçi öğretmende katta geziniyor elinde de çaymıydı, kahvemiydi tam hatırlamıyorum. Çok dönmüştük hocanın elindeki bardak yere düşmüştü. Birazda hocanın üstüne döküldü biraz yanmıştı. 3 kişi arkadaşlarımızla hoca sözleşme imzalatmıştı :D
 

eyüp

kayıplarım beni azaltmaz
Emektar
Katılım
7 Ekim 2017
Mesajlar
260
Elmaslar
518
Puanlar
15.220
Yer
Mars
Geçen sene sınıfta akadaşla sınıfın camları sağlam mı diye falan konuşuyorduk. Arkadaşım sağlam diyor ben değil diyorum, o tekrar sağlam diyor ben değil diyorum bu böyle bayağı bir uzadı. En sonunda sinirlendim cama çokta sert olmayan bir şekilde vurdum ve örümcek ağı gibi kırıldı cam.xd Sağ olsun 120TL cam parası ödedim.
 

Volume

Skripter & BackEnd Coder
Katılım
14 Ağustos 2018
Mesajlar
225
Elmaslar
75
Puanlar
8.975
Yaş
30
Minecraft
VolumeGG
Okulda Boyu En Uzun Olan Kişi Bendim Geçen Sene ( 1.86 ) Bende Çabuk Sinirlenen Birisiyim.Hoca Kalk Camı Kapat Dedi (Üstteki Cam) Kapatmaya Çalıştım Kapanmadı En Son Biraz Fazla Vurunca Elimde Kalmıştı Cam.Birde okulun en sinirli hocasının dersindeydik.Allahtan o hoca bile güldü.Daha Sonra Sınıf Hocasından Azar işittik.
 

Sceaw

Comeback #</>

Discord:

Pâtr#0010

Katılım
20 Ağustos 2018
Mesajlar
314
Elmaslar
279
Puanlar
7.070
Yer
İstanbul
İlkokul Anımı anlatıyım.. Biz dersteydik, Hoca bezi ıslat gel dedi kızlar tuvaleti yakın olduğu için beni zorla oraya götürdü , Bezi hemen ıslatıp hocaya götürdüm ( koşarak ) iyiki kızlar yoktu lan ! Yoksa hapı yutmuştuk :pardon:​
 

Cremranyec78

Burak AYDIN
Emektar

Discord:

Cremranyec78#5276

Katılım
21 Nisan 2015
Mesajlar
1.002
Elmaslar
1.676
Puanlar
17.030
Yer
İstanbul
Minecraft
Cremranyec78
Boyundaki atar damarları tutarak arkadaşı bayıltıyoduk, bizim yapan arkadaşta ilk deneyimini yaşayacaktı. Her neyse çocuğun boynundan tutu ve tahtaya yasladı, çocuğun bayıldığını anlamıştım ancak bırakmaz diye tutmuyordum. Neyse aniden salınca tahtanın demirine çocuk çok sert bir şekilde kafasını vurdu baygın olduğu için, büyük ihtimalle öldü dedim ama 10 saniye sonra büyük baş ağrısıyla kendine gelmişti.

Neyseki şikayetçi olmadı da biz de öyle yırttı işi, az daha tahtalı köyü boyluyordu :D
 

ploutos

Satırsız bir günüm yok.
Katılım
18 Kasım 2017
Mesajlar
416
Elmaslar
368
Puanlar
14.420
Yaş
23
Yer
Tekirdağ
Minecraft
ploutos
Okul kapısını kırıp daha iyi kapılar lazım hocam bu okula demem olabilir .
 

ultraPvP_Offical

Ne mutlu Türküm diyene !

Discord:

Riqude#1881

Katılım
19 Ağustos 2017
Mesajlar
375
Elmaslar
223
Puanlar
0
Yaş
20
Minecraft
ultraPvP_
Olay bu gün gerçekleşti , 2 ders matematik işledikten sonra çöken yorgunluğu herkes bilir aşırı derece canımız sıkılmış ve başımız çatlıyordu,bizde tabi rahat durmayız (okulda en akıllı sınıfmışız güya) kemer saklamaca oynayalım dedik.Oyundan kısaca bahsedecek olur isek 5-6 kişi gibi bir ekiple oynadık ve bir kişi kemeri sınıfa saklıyor diğerleri dışarıda bekliyordu arkadaş kemeri saklayıp çıkınca herkes hurraa içeri dalıyordu kemeri bulan diğerlerine hafifçe fazla can yakmayacak şekilde vuruyordu,neyse arkadaş sakladı biz içeri kaçtık falan "Gökhan" isimli arkadaşımız kemeri buldu ve bize doğru koşmaya başladı,biz 3 kişi tuvalete kaçtık ve kapıyı kapattık , gittiğinden emin olup dışarı çıkınca öğretmenimizi Gökhan'dan kemeri alıp vurduğunu gördük (şaka amaçlı vuruyor sert değil) :D Hemen biz sınıfa kaçıyoruz tabi çocuk geldi güle güle kemeri hoca kapmış kalite kemer birde ha :D 2 ders boyunca buna güldük durduk.Buda Son yılımda aklımda iz bırakacak güzel bir anımdır
 

Bluter

Öfkelen, ışığın giderek sönmesine karşı öfkelen.

Discord:

Bluter#0074

Katılım
13 Aralık 2018
Mesajlar
230
Elmaslar
323
Puanlar
0
Yaş
20
4. Sınıftayken uzun bir koridor vardı okulda. Orada sürekli koşu yarışı yapıyorduk ama koridor çok genişti. Sonra bir gün yarış yapalım dedik herkes koşmaya başladı ben ise depar attım. Ve çocuğun biri sağ taraftaki sınıflardan birisinin kapısını hızlıca açtı ve kapı kolu neredeyse elime giriyordu ama yine de elimde kesik açtı.
 

MartinM9

Örümcek Hoşt!

Discord:

Lykia#1903

Katılım
20 Haziran 2016
Mesajlar
373
Elmaslar
192
Puanlar
13.835
Yaş
24
Yer
İstanbul
Lise 3’te Okuldaki beden öğretmenleri ile uzun eşek oynamak. :)
 
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı