coomolokko
crayenn
Takıntılı yardımcılar hep vardır zatenBro bizim çok oldu ama en çok da bir gün okuldayken 3-4 arkadaşımla erkekler lavabosunda sigara içerken ( o zamanlar sigara içmemize müsade ediyorlardı ) müdür yardımcıları geldi. Bize zaten böyle kin beslemişlerdi. bize dedilerki siz kızlar lavabosuna girmişsiniz sizi okuldan kovacağız dediler. kamera kayıtlarınız var dediler halbu ki öyle bir şey yok yalan söyliyorlar kamera kayıtlarını gösterin dedik göstermediler ondan sonra yanımdaki arkaşımın yakasını tuttup vurmaya başladıkları gibi bizde karşılıp verip birbirimize girdik sonra müdür geldi ayırdı velilerimizi çağırdılar konuşup çözdüler bi dahada bizimle muhattap olamadılar.
kkayaaaa
crayenn
sdfkjsdşlfsdf çok güldüm gerçektenMüdür yardımcısı tarafından sınıfın bütün erkekleri tahtaya kaldırılıp sıra dayağı yemiştik. Adam doymayıp birde üstüne cetvelle dövmüştü. Çok ahımızı aldı zamanında hala içimde yediğim dayak ukte kaldı.

kkayaaaa
Şimdi ne kadar komik gelsede o zaman çok can yakıcıydı, dayak yediğimiz yetmezmiş gibi tüm kızların önünde rencide edildik resmen ya karizmamız yerlere serilmiştisdfkjsdşlfsdf çok güldüm gerçekten![]()
crayenn
Sonu daha kötü olmuş asdşlfkmsdşlfŞimdi ne kadar komik gelsede o zaman çok can yakıcıydı, dayak yediğimiz yetmezmiş gibi tüm kızların önünde rencide edildik resmen ya karizmamız yerlere serilmişti
crayenn
ne yaptın da dayak yedin3 kişiden fena dayak yemiştim
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!