okul bana kitap vermiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yesil Portal

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
33
Facebook
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011155050303

Discord:

Fire is Daemon#6625

size bir konu söyliyicem okulda 3 okul değişdirdim ama halada bana kitap vermiyolar
yani bildiyiniz gibi kitapları okuldan ücretsiz vermeliler ama benim 2-ci okulumda kitap vermiyolardı
ama ben gelip dersi okulda birisinden kitap alıp öyreniyordum ve en iyi okuyanlardan olup alıyordum
benden başka herkesde kitap vardı bu ne biçib okul
bana kitap vermiyolar diye okula gitmemeye başladım ve sonra bahane edip dedilerki sen derse gelmiyormusun falan filan

3-cü okuluma gitdim burdada bu sefer hiç olmassa kitap verdiler ama eksik asıl ders kitapları yokdu matematik falan ama benden başka okumayanların
kitapları vardı
en sinir olduğum *** *** öğretmenim beni sevmiyordu ve bana diyordiki sen okumuyosun böylesin öylesin

bana kitap vermediler ve bende matematiyi okumamaya başladım ve sonrada hiç birşey bilmiyorum şimdi
matematikden katlandıkça geliyor ve ben şimdi lanet okul yüzünden hiçbirşey bilmiyorum

Açıkçası ben şu ana kadar doğru dürüst ders anlatımı yapan bir ders kitabı görmedim, özellikle matematik için. Türkçe dersinde sürekli metin verip, metinle alakalı soru soruyorlar. Bu 2 dersi derste dinleyip öğrenmen gerekir. Diğer derslerin kitapları daha iyi ancak tüm eğitim kitapla olmuyor, sonuçta öğretmenler boş yere yok değil mi? İlla ki ders kitabı diyorsan eba'nın sitesinde hepsi mevcut. Olmadı konu anlatımlı kaynak alırsın.

Açıkçası ben şu ana kadar doğru dürüst ders anlatımı yapan bir ders kitabı görmedim, özellikle matematik için. Türkçe dersinde sürekli metin verip, metinle alakalı soru soruyorlar. Bu 2 dersi derste dinleyip öğrenmen gerekir. Diğer derslerin kitapları daha iyi ancak tüm eğitim kitapla olmuyor, sonuçta öğretmenler boş yere yok değil mi? İlla ki ders kitabı diyorsan eba'nın sitesinde hepsi mevcut. Olmadı konu anlatımlı kaynak alırsın.

Matematik kitabını açmıyoruz bile olm hep deftere yazıyoruz. 2. defterim doldu dolacak daha ne yazacağımızı merak ediyorum doğrusu.

Sizin yerinizde olsaydım yaşım 21 ve ortaokul mezunuyum ne kadar aşşağılıcı bir şey ne işe girebiliyorum ne de başka bir şey tek yaptığım buradan harçlık çıkarmak tabi o da ayrı bir konu ama okuyun arkadaşlar okumazsanız hiç bir değeriniz olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl