OktayYeniTR'nin Daha İyi Default Eklentileri [1.13]

OktayYeniTR

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
5
Minecraft
KatnissGamerTR_
Facebook
Face mi Kaldı?
X
OktayYeniTR
İndirmek için paketlerin isimlerine tıklayın.
Yün ile Alakalı Düzenlemeler

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

3112313214.png
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

minecraft-wool-colors-unique-classic-wool-textures-resource-packs-mapping-and-modding-java-of-minecraft-wool-colors.gif

2018-08-19_23.12.03.png

2018-08-20_00.26.53.png

Terakota(Sertleştirilmiş Kil) ile Alakalı Düzenlemeler

minecraft-wool-colors-unique-classic-wool-textures-resource-packs-mapping-and-modding-java-of-minecraft-wool-colors.gif
[/SPOILE

2018-08-20_09.29.03.png

Ben bunu planet minecraft'a ve minecraftforum.net'e yüklemeye çalıştım mixed pack,unorginal pack falan diye kaldırdılar.Pek popüler olmasa bile buraya yükleyeyim dedim.İsimleri o yüzden inglizce.

İsterseniz başka küçük düzenleme paketleri yapabilirim.

Son düzenleme:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl