ŁΣ ✯ 16#8893
on damage:
world is "Dünya İsmi"
send "&4&LSunucu İsmi &r» &6%victim% &eRakibin Kalan Canı &6%health of victim%" to attacker
gencler ok atinca rakibe su yazi cikacak &c%player%'in cani bilmem kac
Alpho320#9202
Buyur:gencler ok atinca rakibe su yazi cikacak &c%player%'in cani bilmem kac
on entity shoot:
if event-entity is a player:
send "%health of victim%" to attacker
Cylonce#4109
Can barı plugini kullan.gencler ok atinca rakibe su yazi cikacak &c%player%'in cani bilmem kac
tsekkurler deniyecegimBuyur:
Skellet gerektirir.Kod:on entity shoot: if event-entity is a player: send "%health of victim%" to attacker
dostum aradigim skript o degil malasef elmas veriyorum yardim ettigin icin :pAga Şöyle Vereyim Bu Belirledigin Dünya'da Adama İster Yay İster Kılıç Neyle Saldırırsan Kalan Canını Göstercek İstedigin Buysa En İyi Cevap Ve Elmas Verirsen Sevinirim İyi Günler .
Kod:on damage: world is "Dünya İsmi" send "&4&LSunucu İsmi &r» &6%victim% &eRakibin Kalan Canı &6%health of victim%" to attacker
dostum aradigim skript o degil malasef elmas veriyorum yardim ettigin icin :pAga Şöyle Vereyim Bu Belirledigin Dünya'da Adama İster Yay İster Kılıç Neyle Saldırırsan Kalan Canını Göstercek İstedigin Buysa En İyi Cevap Ve Elmas Verirsen Sevinirim İyi Günler .
Kod:on damage: world is "Dünya İsmi" send "&4&LSunucu İsmi &r» &6%victim% &eRakibin Kalan Canı &6%health of victim%" to attacker
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!