ogbeta
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 54
- Minecraft
- TahaOffi
Son düzenleme:
quageld
Güzel yorumun bizler için çok değerli, teşekkürler :)Yetkili alımından çok sunucu çok ilgimi çekti kesinlikle bir gün girip bakıcam çok hoş duruyor.
Sunucumuza gelip ilk whitelist alan üyemiz sensin, bu yüzden bizde yerin çok farklı :) Şunu da belirtmek istiyorum, senin geldiğin kapalı betada olduğumuz zamanlardı. Biz kendimizi o zamandan bu zamana kadar tabi ki geliştirdik ve sunucuyu daha optimize hale getirdik. Senin geldiğin zamanlarda minimum ram "4GB" olması gerekirken şu an sadece "2GB" vermen yeterli. Genel bakımımız 1 Ağustos 2021'de bitiyor, seni kesinlikle tekrar ağırlamak isteriz :)sunucuya giremedim maalesef bilgisayarım yüzünden
bilisim
Tabii ki buyrun. Sunucumuz üzerinizde yeriniz var ^^Çok güzel topraktan ev yaparım, umarım mimar olarak alınırım. ^^
Inxity#3240
MrMistry#5436
Yaş Sınırından dolayı alınmadım :/ Ama skript yazıormTabii ki buyrun. Sunucumuz üzerinizde yeriniz var ^^
MrMistry#5436
Yani Yetkili Alımında (SKRİPTER) de Yaş Sınırı Yoksa Girerim, Zaten Skriptlerim sayesinde Altın Üye Rolünü Aldım :DYaş Sınırından dolayı alınmadım :/ Ama skript yazıorm
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!