Offline Yayın Grafik Çalışmam

Violet Evergarden

From bottom of my heart "I Love You"
Elmaslar
702

Discord:

Violet Evergarden#9379

fefefe.png

Merhaba çok onceden yaptığım bir çalışmayı göstermek istedim. Eğer ilgi olursa psd sini paylaşacağım.Biraz basit evet yeni bir çalışma yapmayı da düşünüyorum.​

Güzel çalışma olmuş kendini geliştirirsen daha iyi yerlere gelebilirsin.​

O kral nerelerdesin sen yav.

Her ne kadar ama amanlık çalışma olmasa bile eski bir yapıtınıza göre oldukça güzel bir çalışma olmuş ki şahsen çok beğendim :))

Fazla basit be gülüm, şu an kullanılan tekniklere bir göz atıp onlara uyum sağlamayı deneyebilirsin şimdilik. Tasarım üzerinde ne kadar vakit geçirirsen o kadar değerlenir kanımca, şu anki haliyle 10 saniyeni mi aldı bilemiyorum. Ellerine sağlık.

Fazla basit be gülüm, şu an kullanılan tekniklere bir göz atıp onlara uyum sağlamayı deneyebilirsin şimdilik. Tasarım üzerinde ne kadar vakit geçirirsen o kadar değerlenir kanımca, şu anki haliyle 10 saniyeni mi aldı bilemiyorum. Ellerine sağlık.
10 Değil 20 felan çok eski biliyorum amacım bu konuda kendimi geliştirip içerik çıkarıp çıkarmamamı size sormak istedim.
O kral nerelerdesin sen yav.
Bir süre işlerim vardı artık döndüm:)

Sade olmuş ama kendini geliştirmelisin.​

Hani kırmak istemem ama beş saniyelik iş, biraz daha speed art ve benzeri şeyler izliyip kendini geliştirebilirsin.Genellikle twich'de böyle çalışmalar için smoke ve light çok kullanılır sende kullan.Bu kadar basit olmasın ve daha farklı şeyler düşün gerekiyorse ilk başlarda birilerinden örnek alarak birşeyler yapmaya çalış.Gelişmen dileğiyle :alkis:

Tasarımdan pek anlamıyorum fakat göz zevkine göre konuşmak gerekirse, biraz detay eklemelisin. Acık boş kalmış Daha iyilerini bekliyoruz! <3

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl