57/58 play.projects.gg Netherite Sunucu ⭐ ÖDÜLLÜ SUNUCU - 1.21 Emek Türk SkyBlock Sunucusu - ☄️ Aurora - MOBİL DESTEK - IP: play.projects.gg [Özel Bosslar/Yarışma/Envoy/Efsun/Rütbe/Çiftçi]

kasılmak aşırı zor ve maden felan 40 dkde bir yenileniyo

kasılmak aşırı zor ve maden felan 40 dkde bir yenileniyo
Madeni bir numara yapmamak için böyle bir seçim yapmamız gerekiyordu. Maden, tarım gibi etkileşimli spawn bölgeleri her zaman tercih edilmemeli ki oyuncular kendi adalarındaki jeneratörleri de geliştirsin, adayı da geliştirsin. Jeneratör planlarınız yeterince iyi ve çalışan minyonlarınız da fazla olunca zaten maden bölgesindekinden çok adanızda maden kazanırsınız.

İncelemeniz için teşekkürler.

Madeni bir numara yapmamak için böyle bir seçim yapmamız gerekiyordu. Maden, tarım gibi etkileşimli spawn bölgeleri her zaman tercih edilmemeli ki oyuncular kendi adalarındaki jeneratörleri de geliştirsin, adayı da geliştirsin. Jeneratör planlarınız yeterince iyi ve çalışan minyonlarınız da fazla olunca zaten maden bölgesindekinden çok adanızda maden kazanırsınız.

İncelemeniz için teşekkürler.
jeneratörden kasılmak güzelde jeneratörün oranları çok düşük ve yükseltmek için ada level istiyor ve dandik jeneratörle ada level kasmak çok zor

jeneratörden kasılmak güzelde jeneratörün oranları çok düşük ve yükseltmek için ada level istiyor ve dandik jeneratörle ada level kasmak çok zor
Uzun vadede çeşitli madenci minyonlar ve kendinizi madene verdiğinizde oranlar düşük olsa bile topladığınız hammadde iyi olacaktır. Oyunun erken aşaması bizim de beklediğimizden zor oldu farkındayız. :) Zamanla iyileştireceğiz.

Genel olarak hoş görünüyor, başarılar diliyorum.

Selamlar.

Vay be. Konu tanıtımının tasarım açısından gerçekten son birkaç yılda gördüğüm
en iyi konu tanıtımı olduğunu söyleyebilirim. Sunucunun genel tasarımlarına bakınca da
zaten tasarıma ne kadar önem verdiğinizi görebiliyorum. Uzun yıllardır bu işlerin
içerisinde olan birisi olarak tasarımlarınızı kıskandım ve ne yalan söyleyeyim, konu tasarımındaki
yazı fontunu daha sonra farklı bir yerde kullanmak amacıyla ödünç alıyorum :')

Sunucuya birkaç kez giriş yaptım ve exploit için bir açık bulamadım.
Dupe vesaire olduğunu da sanmıyorum. Kodlamıyor da oynuyor olsaydım Survival (hala var mı bilmiyorum) ve
Skyblock deneyimi için sanırım bu sunucuyu tercih ederdim.

Block stackleme sistemi ve diğer sistemler de hoş gözüküyor. Gerçekten yeni görenler için
değerlendirilebilir bir sunucu gibi gözükmüş, ki öyle de.

Geliştirme sürecinde ekibinize başarılar.​

Selamlar.

Vay be. Konu tanıtımının tasarım açısından gerçekten son birkaç yılda gördüğüm
en iyi konu tanıtımı olduğunu söyleyebilirim. Sunucunun genel tasarımlarına bakınca da
zaten tasarıma ne kadar önem verdiğinizi görebiliyorum. Uzun yıllardır bu işlerin
içerisinde olan birisi olarak tasarımlarınızı kıskandım ve ne yalan söyleyeyim, konu tasarımındaki
yazı fontunu daha sonra farklı bir yerde kullanmak amacıyla ödünç alıyorum :')

Sunucuya birkaç kez giriş yaptım ve exploit için bir açık bulamadım.
Dupe vesaire olduğunu da sanmıyorum. Kodlamıyor da oynuyor olsaydım Survival (hala var mı bilmiyorum) ve
Skyblock deneyimi için sanırım bu sunucuyu tercih ederdim.

Block stackleme sistemi ve diğer sistemler de hoş gözüküyor. Gerçekten yeni görenler için
değerlendirilebilir bir sunucu gibi gözükmüş, ki öyle de.

Geliştirme sürecinde ekibinize başarılar.​
Değerli incelemeniz için teşekkürler.

Dupe vb. açıklar zaman zaman olmaktadır. Sürekli geliştirilen yazılımlarda büyük açıklar kaçınılmazdır. Bunun için sunucu her gün iki farklı lokasyonda yedeklenmektedir ve eşyalara UUID atayan anti-dupe sistemimiz sayesinde de backup gerekmeyecek kadar ufak leaklerde hemen müdahale yapıp piyasadan fazla eşyaları temizleyebildiğimiz bir altyapımız mevcuttur.

Sunucuyu yeni gördüm, ellerinize sağlık. Tek eleştirebileceğim taraf sunucunun Hypixel Skyblock tarzı yapılmasına rağmen bazı eklentilerin tamamen konsept dışı gözükmesi. (Abartılı efektler, renk değişimleri vs)

Sunucuyu yeni gördüm, ellerinize sağlık. Tek eleştirebileceğim taraf sunucunun Hypixel Skyblock tarzı yapılmasına rağmen bazı eklentilerin tamamen konsept dışı gözükmesi. (Abartılı efektler, renk değişimleri vs)
Merhaba, Hypixel gibi güzel projelerden özellik almaktan çekinmeyiz. Bir adım ilerlemek gerekirse, kendi özelliklerimizi başka sunucuların kullanmasında da sakınca görmüyoruz. Açık kaynak sistemlerin destekçisiyiz, örneğin Minecraft başlatıcımız tamamen açık kaynak ve isteyen sunucu bunu derleyip kullanabilir.

Bizim birçok Türk sunucuya yaptığımız gibi, Hypixel'de geliştirmede sorun yaşanılan konularda geliştiricilere yardımcı oluyor. Kendileri de önemli algoritmalarını açık kaynak yapıyor (.slime dünya formatlayıcısı gibi).

Spesifik olarak hangi özelliğin konforunuzu bozduğundan emin değilim ancak Aurora'da niyetimiz Türk oyuncuların genel tercihine hitap edebilmektir. Survival projemiz olan Gaia'da bu çaba içerisinde değiliz fakat Aurora genel kitlenin arzına göre tasarlanmaktadır. Arza göre tasarlansa bile altyapısı son derece moderndir ve 3 farklı sunucu ile hizmet vermektedir.

Merhaba, Hypixel gibi güzel projelerden özellik almaktan çekinmeyiz. Bir adım ilerlemek gerekirse, kendi özelliklerimizi başka sunucuların kullanmasında da sakınca görmüyoruz. Açık kaynak sistemlerin destekçisiyiz, örneğin Minecraft başlatıcımız tamamen açık kaynak ve isteyen sunucu bunu derleyip kullanabilir.

Bizim birçok Türk sunucuya yaptığımız gibi, Hypixel'de geliştirmede sorun yaşanılan konularda geliştiricilere yardımcı oluyor. Kendileri de önemli algoritmalarını açık kaynak yapıyor (.slime dünya formatlayıcısı gibi).

Spesifik olarak hangi özelliğin konforunuzu bozduğundan emin değilim ancak Aurora'da niyetimiz Türk oyuncuların genel tercihine hitap edebilmektir. Survival projemiz olan Gaia'da bu çaba içerisinde değiliz fakat Aurora genel kitlenin arzına göre tasarlanmaktadır. Arza göre tasarlansa bile altyapısı son derece moderndir ve 3 farklı sunucu ile hizmet vermektedir.

Sunucunuza henüz giriş yapmadığ9m için spesifik söyleyemem ancak konu tasarımındaki kasa sisteminde abartılı animasyon kullanımı olduğunu düşünüyorum sunucunuzun genelinin klasik bir yapıya sahip olduğunu varsayarak

Müthiş bir sunucu ya. Çok profesyonel.

Çok güzel sunucuydu ama kazarken çok seri bir şekilde peş peşe bot kontrol çıkması beni sunucudan uzaklaştırıp bıraktırmıştı. Yeni sunucuda bunun önüne geçilmişse kesinlikle oynamaya değer bir sunucu.

Çok güzel sunucuydu ama kazarken çok seri bir şekilde peş peşe bot kontrol çıkması beni sunucudan uzaklaştırıp bıraktırmıştı. Yeni sunucuda bunun önüne geçilmişse kesinlikle oynamaya değer bir sunucu.
Bot doğrulaması için yeni bir yöntem kullanacağız. Değerlendirmeniz için teşekkürler. :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl