Berat|_0625_
hayır her gün vericek 24 saat geçince hediyesini tekrar alabilicekTek seferlik mi?
command /odul:
executable by: players
cooldown: 24 hours
cooldown message: Bu komutu tekrar kullanmak için şu kadar beklemelisin: &l%remaining time%
trigger:
execute console command "/eco give %player% 500"
Berat|_0625_
hemen deneyeceğim. Teşekkür ederimKod:command /odul: executable by: players cooldown: 24 hours cooldown message: Bu komutu tekrar kullanmak için şu kadar beklemelisin: &l%remaining time% trigger: execute console command "/eco give %player% 500"
Berat|_0625_
Maalesef olmadı /odul yazınca sürekli veriyor :( opsiz oyunculardada denedimKod:command /odul: executable by: players cooldown: 24 hours cooldown message: Bu komutu tekrar kullanmak için şu kadar beklemelisin: &l%remaining time% trigger: execute console command "/eco give %player% 500"
donsuzturk
Maalesef olmadı /odul yazınca sürekli veriyor :( opsiz oyunculardada denedim
on command "/odul":
cancel event
{%player%::bekleme} is set:
difference between {%player%::bekleme} and now is less than a day:
message "&7Bugün zaten ödülünü almışsın. "
stop trigger
execute console command "eco give %player% 500"
set {%player%::bekleme} to now
send "&7Başarıyla ödülünü aldın. &fYarın &7aynı zamanda tekrar gel!" to player
stop
Berat|_0625_
Çok çok teşekkür ederim <3 konu kilit.Kod:on command "/odul": cancel event {%player%::bekleme} is set: difference between {%player%::bekleme} and now is less than a day: message "&7Bugün zaten ödülünü almışsın. " stop trigger execute console command "eco give %player% 500" set {%player%::bekleme} to now send "&7Başarıyla ödülünü aldın. &fYarın &7aynı zamanda tekrar gel!" to player stop
Skript sürümünü düzgün belirtmediğiniz için çalışıp çalışmayacağınız bilemezdimMaalesef olmadı /odul yazınca sürekli veriyor :( opsiz oyunculardada denedim
Berat|_0625_
1.8 dedim ve /sk ver yazınca skript sürümünü göremedim oyüzden kusura bakmayın :(Skript sürümünü düzgün belirtmediğiniz için çalışıp çalışmayacağınız bilemezdim
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!