Ödül puanları yeniden MC-TR.COM'da!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tusserte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.222
T

Tusserte

Ziyaretçi
Ödül Sistemi.png

Ödül puanı sistemi yeniden MC-TR.COM'da!

Bir süre devre dışı bırakılan ödül puanı sistemi, yeniden hazırlandı ve an itibariyle aktif! Artık mesaj, elmas, en iyi cevap sayılarınız ve daha birçok başarımla puan toplayabileceksiniz. Önceden toplanan puanlar sıfırlandı ancak hiç telaş etmeyin, sistemin otomasyonu sayesinde eğer başarımın gereksinimlerini tamamladıysanız puanlar otomatik olarak üyeliğinize tahsis edilecek.

Ödül puanı sistemi nedir, ne işe yarar?
Ödül puanı sistemi, başarım kriterlerini karşılayan üyelerimizin puan kazanmasını sağlar. Her başarım belirli miktarda puan kazandırır, bu puanlarla derece yapan üyeler ise forum listesi sayfasının sağ kısmındaki enler tablosunda sergilenir.
Ödül puanlarını nasıl edineceğiz?
Ödül puanı sistemi için Forum Destekte başvuru yapmanız gerekmez, başarımın gereksinimlerini tamamladığınız anda puanlarınız hesabınıza aktarılır.
İşte kazanabileceğiniz ödül puanlarının bazıları.

Sandık doluyor! (1 elmas)​
Ambulans gibi! (1 en iyi cevap)
Sen yetkili bir abiye benziyorsun. (Yetkili ekibine katılım)
Mutlu yıllar! (Doğum günü)
Söğüt ağacı (6. ay)
Geleceğin cevheri (250 mesaj)
Elmastan bir şato (250 elmas)
Yardımsever destek (50 en iyi cevap)
Hazineye eklemeler! (1000 elmas)
Çınar ağacı (1. yıl)
Bir sonraki güncellemede görüşmek üzere, esen kalın.

Elinize sağlık ödülleri geri getirmeniz güzel Üyeler kısmında en çok ödüle sahip olan kişilerin isimleri yazabilir

güzel bir güncelleme olmuş. konu için de ayrıca teşekkürler.

kardeşim spam yedim sandım 16 bildirim ne yavaş yavaş atar insan

Zamanında puanları kaldırmasaydınız keşke...

Vatana millete hayırlı olsun :D

İyi yine zenginiz bol bol elmas var

Ekli dosyayı görüntüle 146832

Ödül puanı sistemi yeniden MC-TR.COM'da!

Bir süre devre dışı bırakılan ödül puanı sistemi, yeniden hazırlandı ve an itibariyle aktif! Artık mesaj, elmas, en iyi cevap sayılarınız ve daha birçok başarımla puan toplayabileceksiniz. Önceden toplanan puanlar sıfırlandı ancak hiç telaş etmeyin, sistemin otomasyonu sayesinde eğer başarımın gereksinimlerini tamamladıysanız puanlar otomatik olarak üyeliğinize tahsis edilecek.

Ödül puanı sistemi nedir, ne işe yarar?
Ödül puanı sistemi, başarım kriterlerini karşılayan üyelerimizin puan kazanmasını sağlar. Her başarım belirli miktarda puan kazandırır, bu puanlarla derece yapan üyeler ise forum listesi sayfasının sağ kısmındaki enler tablosunda sergilenir.
Ödül puanlarını nasıl edineceğiz?
Ödül puanı sistemi için Forum Destekte başvuru yapmanız gerekmez, başarımın gereksinimlerini tamamladığınız anda puanlarınız hesabınıza aktarılır.
İşte kazanabileceğiniz ödül puanlarının bazıları.

Sandık doluyor! (1 elmas)​
Ambulans gibi! (1 en iyi cevap)
Sen yetkili bir abiye benziyorsun. (Yetkili ekibine katılım)
Mutlu yıllar! (Doğum günü)
Söğüt ağacı (6. ay)
Geleceğin cevheri (250 mesaj)
Elmastan bir şato (250 elmas)
Yardımsever destek (50 en iyi cevap)
Hazineye eklemeler! (1000 elmas)
Çınar ağacı (1. yıl)
Bir sonraki güncellemede görüşmek üzere, esen kalın.
İyi Oldu İyiki Getirdiniz Ödüleri

Bunun gelmesi iyi oldu açıkçası bu sistemi unutmuştum bile.

Ama özlemişim :evet:

Neden yeni şeyler düşünmektense eskileri ısıtıp ısıtıp sunuyorsunuz hiç anlamıyorum.

Zamanında puanları kaldırmasaydınız keşke...
Güncellemelerle birlikte bazı çakışmalar sebebiyle eklenti kaldırılmıştı, şu an tekrar eklendi.

Neden yeni şeyler düşünmektense eskileri ısıtıp ısıtıp sunuyorsunuz hiç anlamıyorum.
Forumda bulunması gereken yenilikleri sırf eskiden kullanıldı diye çöpe atmak mantıklı olmaz, ayrıca ödül puanları oldukça rağbet gören özelliklerden de birisi.

20 adet post linç yedim sandım D:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl