Çözüldü Ödeme Yöntemi Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Turgutt

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
10
Minecraft
Turgutt

Discord:

Turgut#7556

Merhaba arkadaşlar sunucu açacağım. Webscript olarak LeaderOS satın almayı düşünüyorum ama ödeme yöntemi olarak ne kullanabilirim? Banka hesabım yok. Shipy için banka hesabı mecburi mi? Shipy ödeme yönetimi kullanan birisi varsa yardım edebilir mi?

tüm ödeme yöntemlerinde banka kartı mecburi diye biliyorum. malum bir kurumun ininal kart falan kullanmayacağını düşünürsek

Tüm sanal poslar banka hesabınızı mutlak suretle ister. Bir banka hesabına sahip olmanız şarttır. PayTR ise bu konuda işini en iyi yapanlardan. Mutlaka tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar sunucu açacağım. Webscript olarak LeaderOS satın almayı düşünüyorum ama ödeme yöntemi olarak ne kullanabilirim? Banka hesabım yok. Shipy için banka hesabı mecburi mi? Shipy ödeme yönetimi kullanan birisi varsa yardım edebilir mi?
Shipy için banka kartınıza ihtiyaç yoktur ininal kartınıza çekim yapabilirsiniz.

Banka Kartı olması mutlak gerekli bir durum. İşlemlerin ivedi bir şekilde gerçekleşmesi için sanal pos (iPara,Shopier,Shipy,PayTR) kullanmak istiyorsunuz. Ve bunun için herhangi bir banka veya kredi kartına sahip olmanız gerekmekte. Banka kartları için yaş gereksinimi +18 olarak tutulmuyor, bilginiz olsun. Aile bireyinden herhangi birisi ile (Garanti,Ziraat,vs..) bankaya gittiğiniz takdirde kart çıkartımı sağlayabiliyorsunuz. Ve bu gün içerisinde gerçekleşiyor. Kart çıkım süresi sanırsam 14 gün sürmekte...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl