Çözüldü ödeme aracı lazım reddediliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

noview

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
3
Minecraft
Noview

Discord:

noview.

paytr ve iyzico ya başvurdum fakat reddedildim siz hangi aracıyı kullanıyorsunuz ne önerirsiniz

PayTR artık MC sunucularına sanal pos vermiyor diye biliyorum. Shopier kullanabilirsin veya sunucunun aktifliği +30 olunca PayWant 'a başvurabilirsin.

Shopier Kullanabilirsin kralım

Shopier sanal posmu veriyor? yoksa kendi sitesi üzerinden satış yapmaktanmı bahsediyorsunuz shopierin?
Shopier API ile Sitene Bağlayabiliyorsun Sanal Pos gibi. istersen Shopier'in Mağaza Sisteminide kullanabilirsin ama Manuel İşletmek Zorunda kalırsın

1776855583908.webp

bu şekil oluyor

PayTR artık MC sunucularına sanal pos vermiyor diye biliyorum. Shopier kullanabilirsin veya sunucunun aktifliği +30 olunca PayWant 'a başvurabilirsin.
paywant 30 oyuncu mu arıyor

Eğerki piyasada bilinen o site firmasından site sağladıysan Shopier alırsın kredi paketi kurup kullanırsın ki ben öyle yaptım. Paywant +50 aktif olan arkadaşlarıma bile zamanında vermemişti ne +30 da verirmi? Verirse ne ala. PayTR bireysel başvuru kabul etmiyor etsede cironuzun aşırı yüksek olması lazım. Kurumsaldada ediyor ama cironuza bakıyorlar yine. İyzico zaten en baba sunuculara en baba e-ticaret sitelerine bile vermiyor. En iyi dostun shopier kullanıyorum tavsiye ederim.

Shopier deneyebilirsin ama web site entegrasyonun desteğini iptal etmişler. Halihazırda bu sistemi kullananlara da 21 Mayıs'ta desteği keseceklermiş, bilgin olsun.

Shopier'in OBS sistemi ile kapanma yaşamadan kullanmaya devam edebilirsin. Kapanacak şey APİ'leri OBS sistemi tamamen bam başka bir olay ve çalışıyor.

Paywant'a da başvurunu deneyebilirsin +30 onlineye şanslıysan bakmayabiliyorlar, ben zamanında başvurduğumda açık değilken onaylamışlardı. Ama şartları çok katı diye biliyorum, göz atmanda fayda var.

Malasef shopierin api hizmeti kapatıldı. Sadece eski apiler çalışıyor ve kesinlikle ayar yapamıyorsun. Ancak minecraft sunucun ilk açıldığında shopierden ürün oluşturup yine satış yapabilirsin shopier hesabından hesap erişim api si alıp otomatiğe bağlaman bir şekilde mümkün ancak çok zor ve ciddi bilgi gerektiriyor. Aynı zamanda hazır site scripti kullanıyorsan shopier mümkün değil. Sana iki önerim var oyun içi kredi marketi oluştur ve shopier mağazana 100 200 300 500 1000 gibi kredi paketleri ekle oyuncular oradan satın alabilir ve sen fark ettiğinde aktifleştirebilirsin. Discordun 30 kişiyi geçince ise paywant a başvurursun bazen 30 dan önce de verebiliyorlar. Veya diğer çözüm tebex kullanmak ancak kendi sitene checkout koymak için şirket gerekiyor. Sadece tebex den satış yapabilirsin oyuna komut gönderme özelliği var diye biliyorum.

Malasef shopierin api hizmeti kapatıldı. Sadece eski apiler çalışıyor ve kesinlikle ayar yapamıyorsun. Ancak minecraft sunucun ilk açıldığında shopierden ürün oluşturup yine satış yapabilirsin shopier hesabından hesap erişim api si alıp otomatiğe bağlaman bir şekilde mümkün ancak çok zor ve ciddi bilgi gerektiriyor. Aynı zamanda hazır site scripti kullanıyorsan shopier mümkün değil. Sana iki önerim var oyun içi kredi marketi oluştur ve shopier mağazana 100 200 300 500 1000 gibi kredi paketleri ekle oyuncular oradan satın alabilir ve sen fark ettiğinde aktifleştirebilirsin. Discordun 30 kişiyi geçince ise paywant a başvurursun bazen 30 dan önce de verebiliyorlar. Veya diğer çözüm tebex kullanmak ancak kendi sitene checkout koymak için şirket gerekiyor. Sadece tebex den satış yapabilirsin oyuna komut gönderme özelliği var diye biliyorum.
Nasıl mümkün değil ya? Nasıl çok zor aşırı bilgi gerektiriyor? Nasıl hazır site scriptinde imkansız? 5 Dakikalık İş Otomasyonunu Eklediler. 2 Link Ekliyorsun Oldu Bitti.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
nasıl yapabileceğinize ulaşabilirsiniz.(Yasaksa Kaldırabilirsiniz Linki) Hiç mi piyasayı takip etmiyorsunuz? Hadi etmiyorsunuz kullanıcıları neden yanlış yönlendiriyorsunuz? OSB bildirim sistemiyle kolaylıkla Shopier'ı kullanabilirler ve otomatik sistem kurabilirler. Dediğiniz şey apinin kapanması, api kapandı bu okey zaten ama OSB bildirimi kapanmıyor ve devam ediyor. Bu şekilde kullanabilirsiniz.

"Aynı zamanda hazır site scripti kullanıyorsan shopier mümkün değil. " demişsin yanlış bilgi vermişsin, sitene giriyorum bakıyorum hazır site scripti kullanıyorsun ve shopier var bu nasıl mümkün oluyor o halde?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl