EfeByc21
skript falan
- Elmaslar
- 159
- Minecraft
- EfeByc
- https://www.facebook.com/efeboyaci21
Discord:
Efe#0754
Efe#0754
Efe#0754
Zevkli ve övgüyü hak eden bir çalışma olduğunu görüyorum. Şahsen benim hoşuma gitti. Diğer minigame'lere biraz benzese de farklılık katarak, yeni bir soluk getirmişsiniz. İyi çalışmalar, kolay gelsin.
Bayıldım. Bunu eklenti olarak da görebilmek çok güzel olur.
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Son zamanlarda çok gereksiz Skript üretimleri oluyordu. Uzun zaman sonra böyle özgün içerik ve güzel bir şey görmek beni sevindirdi.
Efe#0754
Skript'e karşı bir önyargı var aslında ama çok da abartacak kadar bir farkı yok, teşekkürler yine de.Keşke skript olmasaydı fikir güzel :)
Çok teşekkür ederim.Çok farklı mükemmel bir skript.Mimigame sunucuları için yararlı ve kesinlikle kullanılmalı.TEBRİKLER... :D
MehmetT#8316

Citrus#4361
Efe#0754
Farkındalık Yaratmak Adına Gayet Güzel bi skript kullanmalarını öneririm başarılar
Tanıtımdı bu ama geliştirmedim belki ücretsiz koyarım.Scoreboard eklemelisin. Sadece tabela ile değil gui ilede giriş olmalı. Ayrıca auto join de ekleyebilirsin. Holo stat ekleyebilirsin. Custom kit ekleyebilirsin Oyunu roundlu bir sisteme çevirebilirsin. Oyun içi marketle ekstra tek kullanımlık ürünler ekleyebilirsin. Fırlatıcı roket, fırlatılan tnt vs gibi.
Efe#0754
Teşekkürler hocamKatılıyorum.
Kendi yorumum; Efe tek kelime ile BAŞARILI..
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!