Çözüldü Oasis websciript aldım, yardım edecek arkadaş varmı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ZanaTurk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 845
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZanaTurk

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Minecraft
Zanaat
Profosyenel bir minecraft towny kuruyoruz paketi bitmiş durumda.
Websiteden anlayan arkadaşlar benimle iletişime geçebilir mi?
kısacası çalışma arkadaşı arıyorum ücretsiz olarak çünkü sunucuyu açarken bayağı masraf ettim. Ama ilk özel üyelik satışlarımızdan pay verebilirim

Gerçekten hiç analamıyorum bu işlerden yardıma ihtiyacım var. Teşekkür ederim iyi akşamlar.

Başlıkla konu ne alaka onu pek anlamadım, OASIS webscript aldım diyorsunuz fakat konuda webscriptim yok çalışacak arkadaşa özel üyelik satışlarından pay verebilirim diyorsunuz

siteyi kullanmayı bilmiyorum sakin ol şampiyon düzeletebilirsem halledecğim.

Profosyenel bir minecraft towny kuruyoruz paketi bitmiş durumda.
Websiteden anlayan arkadaşlar benimle iletişime geçebilir mi?
kısacası çalışma arkadaşı arıyorum ücretsiz olarak çünkü sunucuyu açarken bayağı masraf ettim. Ama ilk özel üyelik satışlarımızdan pay verebilirim

Gerçekten hiç analamıyorum bu işlerden yardıma ihtiyacım var. Teşekkür ederim iyi akşamlar.
Ücretsiz webscript verebilirim 1-2 aylığına. Discord üzerinden bana daha hızlı ulaşabilirsin

Bazı belli başlı firmalar var LeaderOS, Minexon gibi bunlardan üyelik satın alarak discordlarına gidip yardım isteyebilirsin her türlü yardım sağlıyorlar

Hobi olsun diye yapabilirim, dosyaları istemiyorum vermek sana bağlı güvenmiyorsan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl