JeeX
Odunlara Vur Vur Vur!
Merhaba Sevgili Forum Üyeleri Bugün sizlere lapis'siz bir faction sunucuyu tanıtacağım
yeni nesil faction sunucular 'da P20 P30 setler ve bir sürü edit eşyalar var ben minecraft'a ilk başladığım zamanlar lapis ve yahut edit tarzı şeyler yoktu P3 seti olan birisi sunucunun kralı gibi bişey oluyordu ben ve ortağımda yeni nesil sunuculardan bıkan arkadaşlarımızı bir eski bir faction sunucusunda toplayalım dedik tabiki bir kaç farklı ekleme yaptık ama şu anlık mapimiz biraz kötü olabilir :) o yüzden mimar ve moderator alımı yapmayı planlıyoruz ayrıca sunucumuzu hub yapmayıda planlıyoruz ama bu biraz zaman alıcaktır. Neyse Tanıtıma Geçeyim bu arada ilk kez konu açıyorum eksiklerim varsa kusura bakmayın
IP: OlympiaCraft.Batihost.Com
SLOT SAYISI: 200
RAM: 4GB (Arttırılacaktır)
SUNUCU TÜRÜ: Faction
Sunucuda Para Sistemi var
para nasıl kasılacak diye soruyorsanız oyuncu ve ya hayvanları öldürdüğünüz zaman
2k alırsınız Enderman öldürüseniz 10k
Oyuncu Öldürürseniz 20K
(ÖNEMLİ UYARI: Sunucudaki Hayvanlara Vurduğunuz an Onlarda size vurmaya başlar dikkatli olun)
Ayrıca Sohbet Bölümünde Belli zamanlarda kelime oyunu çıkar kodu ilk yazan oyuncumuza 1.5k verilir.
Sunucumuzda Hologram Sohbeti vardır sohbet bölümüne bir şey yazdığınız zaman üstünüzde konuşma baloncuğu gibi gözükür bütün üyelerimiz kullanabilir oyunda iken /holosohbet yazarak aktif edebilirsiniz
Sunucudaki Bütün üyelerimiz profili bulunmak ta /pyardim yazarak profilinizi güncelleyebilirsiniz.
Rütbe sistemi kurduk arkadaşlar son rütbemiz olan The Flash rütbesine geçince sınırsız olarak hız 2 efektiniz oluyor ayrıca yeni rütbeler eklenecektir Yenilmezler filminden eklemeyi düşünüyoruz mesela Hulk eklersek sınırsız zıplama 2 ve güç 2 gibi anladınız siz
Sunucumuzda şans sandıkları bulunmakta sandıklardan Elitra çıkartabilirsiniz ilk kayıt oluşunuzda size Ultra anahtar sandığı verilecektir /warp sandikci'dan açabilirsiniz.
/sell hand komudunu kullanarak markete kadar gitmenize gerek yok nerde olursanız olun elinizdekini direk satabilirsiniz
Ve bir çok özelllik...
Kurucu: RiderMC - Furkan Skype: furkan.meral57
Kurucu: GalacTiX - Mehmet Skype:mehmet.kopuz5
BaşAdmin: TheYildirim - Mert Skype: Mert Yıldırım
BaşModerator: FlashBack - Berke Skype: yyunusbberke
Moderator: (Alım Yapılacaktır)
Builder: (Alım Yapılacaktır)
UstaRehber: Jana004 - Samet Skype: ?
Rehber: (Alım yapılacaktır)
VIP: 10TL (İninal ile alınırsa Sınırsız + 3TL Fly Yetkisi)
MegaVIP: 20Tl (İninal ile alınırsa Sınırsız + 3TL Fly Yetkisi)
UltraVIP: 30TL (İninal ile alınırsa Sınırsız +2 TlL Fly Yetkisi)
OlympiaVIP: 40TL (İninal ile alınırsa Sınırsız + Fly Yetkisi Hediye)
Viplerimiz ve normal üyelerimiz arasında bizim için bir fark yoktur hepsine eşit davranırız. Ayrıca Ramazan Boyunca Her Cumartesi Normal Vip çekilişi Yapılacaktır
SPAWN:
ARSALAR:
BALIKÇI VADİSİ:
MİNİ ARENA:
SANDIKCI:
ORMAN:
ANAHTARCI:
EVENT:
MARKET:
YETKİLİLER:
NOT: Ramazan Boyunca SAHUR Eventleri + Her Cumartesi Vip çekilişi devam edecektir
RESİMLER EN KISA ZAMANDA GÜNCELLENECEKTİR.
SUNUCU HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ VE ELEŞTİRİLİERİNİZİN ÖNEMİ BİZİM İÇİN ÇOK BÜYÜK LÜTFEN YORUMLARDA DA FİKİRLERİNİZİ BELİTRTİN İYİ FORUMLAR