Skript Paylaşımı • Arena Yenileme Skripti | by Citrus

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Citrus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.607
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Citrus

Arcenia Network & Team Zephyr
Elmaslar
938
Discord İzni
Minecraft
HyperCitrus

Discord:

Citrus#4361

Citrus yeni bir dosya oluşturdu:

• Arena Yenileme Skripti | by Citrus - Arena Yenileme Skripti v1.0

mo7RY0.jpg

ED62aZ.jpg

j61Akm.jpg

Bu dosya hakkında daha fazla bilgi edinin...

Çok hoş olmuş. Özellikle birden fazla şekilde kullanabilmemiz çok iyi olmuş lakin bunu javaya dökersek daha iyi olabileceğini düşünüyorum.

Çok hoş olmuş. Özellikle birden fazla şekilde kullanabilmemiz çok iyi olmuş lakin bunu javaya dökersek daha iyi olabileceğini düşünüyorum.
Javacıları etiketliyerek söyleyebilirsiniz :D

Skriptte beğendiğim 2 şey var, function kullanman ve skript olması. Tüm blokları kontrol ettiriyorsun, bence bu biraz saçma.
O zaman şöyle düşün, kırılan her blok için veya koyulan her blok için kaydettirip yeniletmekten ise Arena true false sistemi ile oyun bittikten sonra false atarsın istediğin süreyi belirlersin o sürede yeniler ve tekrar yenilendikten sonra true yaparsın. Sistem bu. Yani kendin lag oranını azaltabilirsin süreyi belirterek.

Güzel olmuş. Beğendim. Tebrikler!

Daha çok build uhcyi ilgilendiren bir konu .

Bu tür bir sistemi ilk olarak HyperVenox 1vs1, build uhc ffa sisteminde kullanmıştı ya geçen seneydi ya da 2 sene ondan sonra ise ben build uhc ffa sistemimde ve 1vs1 de kullanmıştım.

Bu tür bir sistemi ilk olarak HyperVenox 1vs1, build uhc ffa sisteminde kullanmıştı ya geçen seneydi ya da 2 sene ondan sonra ise ben build uhc ffa sistemimde ve 1vs1 de kullanmıştım.
Forumdaki çoğu kişinin problemidir arena yenileme. Ben bu sistemi yabancı birinde görmüştüm fakat adını hatırlamıyorum.

Skripti alıntı yaptığını belirtseydin bari :) sadece function eklemişsin.

bende hata veriyor bakarmısınız lütfen ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl